Χανιά | Νέα μέλη αναζητούν οι πρόσκοποι

χανιά-νέα-μέλη-αναζητούν-οι-πρόσκοποι-269907

Κάλεσμα για νέα μέλη απευθύνει η μεγάλη παρέα των προσκόπων, που αναζητά νέους 18 έως 35 ετών για «προσωπική δημιουργία, ανάπτυξη, προσφορά, ψυχαγωγία και ζωή στη φύση»: «Κάθε Σαββατοκύριακο, περισσότερα από 20.000 παιδιά, έφηβοι και νέοι δρουν Προσκοπικά Aκόμα περισσότερα παιδιά θα μπορούν να έχουν αυτή την ευκαιρία, αν καταφέρουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των Ενήλικων Στελεχών του Προσκοπισμού. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε Εσένα!!!

Οι Πρόσκοποι αποτελούν τη μεγαλύτερη παρέα νέων εθελοντών στην πατρίδα μας. Νέοι που με όραμα, μεράκι και κέφι προσφέρουμε σε παιδιά και νέους από 7 έως 18 ετών ώστε να κερδίσουν, όμορφες στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες και χρήσιμες γνώσεις. Τα απαραίτητα εκείνα εφόδια που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή και θα τους επιτρέψουν να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες.

Αν είσαι νέος από 18 εώς 35 ετών και ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στην προσκοπική κίνηση στείλε μας το βιογραφικό σου στο email [email protected] ή επικοινώνησε στο τηλ.6994448252 με τον υπεύθυνο ανάπτυξης, Ρωσσίδη Κωνσταντίνο».

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook