Χανιά | Νέα διοίκηση στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ | Πρόεδρος ο Νάσος Αθανασόπουλος

χανιά-νέα-διοίκηση-στο-δη-πε-θε-κ-πρόεδ-114926

dipethe_kritis

Χθες το πρωί, σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ, παρόντος του Δημάρχου Χανίων εξελέγη νέος πρόεδρος ο Νάσος Αθανασόπουλος και νέος αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μιχελογιάννης. «Πρώτο και σχεδόν αποκλειστικό κριτήριο η επάρκεια των προσώπων» σχολίασε ο  Τάσος Βάμβουκας, ερωτηθείς σχετικά με τους νέους προέδρους στις επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Ο Νάσος Αθανασόπουλος είναι μαθηματικός σε σχολείο, μέλος του «Δήμου Ενεργών Πολιτών» και «Φίλος του Θεάτρου». Είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης «Το μεγάλο μας τσίρκο» που «σημάδεψε» το θεατρόφιλο κοινό των Χανίων το περασμένο καλοκαίρι.

Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μιχελογιάννης είναι περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της περιφερειακής Αρχής. Στο Δ.Σ. μετέχουν ως μέλη ο πρώην πρόεδρος και νυν δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λειψάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ακρωτηρίου Μιχάλης Κυνηγός, η υποψήφια με την «Πρωτοβουλία Πολιτών: Πρώτα ο Άνθρωπος» Ελέγκω Μανουσάκη, η δικηγόρος Χανίων Ευαγγελία Νικάκη και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Αριστέα Πλεύρη.

Η τελευταία, σηματοδοτεί την προσπάθεια να γίνει το ΔΗΠΕΘΕΚ τα επόμενα χρόνια ένα ουσιαστικά περιφερειακό και όχι Χανιώτικο θέατρο.

Αύριο, θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση, στις 6 το απόγευμα, κατά την οποία ο καλλιτεχνικός διευθυντής Μιχάλης Αεράκης, θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα και θα γίνει ένας συντονισμός της δράσης.

zarpa.gr

 

One thought on “Χανιά | Νέα διοίκηση στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ | Πρόεδρος ο Νάσος Αθανασόπουλος

  1. Γιατι ποτε ηταν Χανιωτικο το ΔΗΠΕΘΕΚ? Ρωτηστε τον κυριο Αερακη να σας πει σε τι υποληψη εχει τους Κρητες ( και ειδικοτερα) τους Χανιωτες ηθοποιους.
    Οπου βρεθει και σταθει ευθαρσως δηλωνει οτι «δεν υπαρχουν Χανιωτες ηθοποιοι».
    Προφανως αναφερεται στον εαυτο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook