Χανιά | Μπράβο τους! | Έβαλαν από μόνοι τους πινακίδες σε συνοικίες των Περιβολίων | Photos

χανιά-μπράβο-τους-έβαλαν-από-μόνοι-το-435398

Τη στιγμή που η πολιτεία αδρανεί…οι ίδιοι οι κάτοικοι παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωή τους.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αξιόλογη δράση προχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολιών, τοποθετώντας πινακίδες σε συνοικίες της περιοχής.

Καρυδιανά, Πύργος, Κάτω Πύργος, Πορί,  Γκαριανά, Γάριπας, Σόδυ, Μενεκλερί, Καστροχώρι, είναι μερικές από τις συνοικίες των Περιβολίων,  στις οποίες τοποθετήθηκαν πινακίδες με το όνομά τους.

»Θέλαμε να τοποθετηθούν πινακίδες με τα ονόματα οδών, καθώς είναι κάποιες συνοικίες, οι οποίες με το πέρασμα των χρόνων, κοντεύουν να ξεχαστούν. Έτσι, φτιάξαμε 21 πινακίδες, των οποίων η τοποθέτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Στα άμεσα σχέδια μας είναι να φτιάξουμε ακόμη έναν χάρτη της περιοχής, με τις συνοικίες των Περιβολίων και την ιστορία τους, ενώ σχεδιάζουμε και ειδικά σταντ στα οποία θα τοποθετούνται οι ανακοινώσεις του χωριού», δήλωσε στο zarpanews.gr, ο Πέτρος Μιχαηλίδης, αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου »Πολύπλανο».

garipas

gkariana

menekleri

kastroxori

pirgos

pirgos2

sody

karydiana

Μάλιστα, ο Σύλλογος δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook: » Η τοποθέτηση πινακίδων με τις συνοικίες των Περιβολιών παίρνει σάρκα και οστά !!!Ευχαριστούμε θερμά τους Γιώργο Σγουρομάλλη , Νίκο Γιανναράκη,Θόδωρο Τζίκα και τον Πέτρο Μιχαηλίδη για την βοήθειά τους κατά την τοποθέτηση.Έπεται και συνέχεια……»

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι στα Χανιά, κατά μήκος της εθνικής οδού βλέπουμε ταμπέλες – πινακίδες δήμων, οι οποίοι έχουν καταργηθεί, γεγονός για το οποίο θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Δήμοι, με την αντικατάστασή τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook