Χανιά | Μουντιάλ… παντού!

χανιά-μουντιάλ-παντού-154224
mundial pantouΆντε να καταλάβει κάποιος που δεν έχει ιδέα από μπάλα, γιατί κυματίζει περήφανα η… κιτρινοπράσινη σημαία της Βραζιλίας, στη μέση του δρόμου μικρού χωριού, στα νοτιοδυτικά του νομού Χανίων!
Αυτές τις μέρες όμως, ο κόσμος “γυρίζει” στον ρυθμό της “στρογγυλής θεάς” και όλο το φίλαθλο (και μη) κοινό, έχει την προσοχή στραμμένη στη Βραζιλία, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Λογικό είναι λοιπόν, ειδικά στις τουριστικές περιοχές και της χώρας μας, η προβολή των αγώνων του Μουντιάλ να αποτελεί τρόπο προσέλκυσης πελατών σε μια επιχείρηση και προφανώς με αυτό το σκεπτικό και η σημαία.
Άλλωστε η αγάπη των Βορειο-Ευρωπαίων για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και το να θέλουν να παρακολουθούν τους αγώνες καθημερινά, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στα Χανιά, αναμενόμενο!
Μουντιάλ παντού λοιπόν, η Βραζιλία είναι ήδη στους 8 και μακάρι να την ακολουθήσει η Εθνική μας!
zarpa.gr

One thought on “Χανιά | Μουντιάλ… παντού!

  1. μάλλον δεν σας βρίσκω καλά πληροφορημένους!!!!! Η συγκεκριμένη σημαία στην συγκεκριμένη περιοχή- σημείο κυματίζει τώρα και πολλά χρόνια, καθότι η σύζυγος του διαφημιζόμενου έχει γεννηθεί στην Βραζίλια, από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Βραζιλιάνο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook