Χανιά | Μοίρασαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το 5ο Τουρνουα αλληλεγγύης | Photos

χανιά-μοίρασαν-τα-τρόφιμα-που-συγκεντ-373354
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το 5ο Τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης – περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά το Σάββατο 23 Απριλίου στο γήπεδο του Ταυρωνίτη και την Κυριακή 24 Απριλίου στο γήπεδο του Κλαδισού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Συμμετέχουμε, λοιπόν με χαρά στο τουρνουά αλληλεγγύης Χανίων το οποίο διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας τόσο από τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και από τους θεατές τα οποία θα προσφερθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μοιράστηκαν στους φορείς τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και τα είδη ένδυσης, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο 5ο Τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά, παρουσία του θρύλος του μπάσκετ Νίκος Γκάλης, το Σάββατο 23 Απριλίου.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος Κουκλάκης δήλωσε στο zarpanews.gr, »θα θέλαμε σαν Δήμος να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, και όσους πρόσφεραν από το υστέρημα τους. Εμείς είμαστε θετικοί σε τέτοιου είδους δράσεις, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας».

Να σημειωθεί ότι τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο »Χαμόγελο του Παιδιού» και στους »Γιατρούς του Κόσμου», οι οποίοι θα τα διανείμουν σε οικογένειες.

»Τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερο Έλληνες μας προσεγγίζουν και ζητούν βοήθεια. Το »Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζει κάθε μήνα 148 οικογένειες και γι’ αυτό ευχαριστούμε τον κόσμο που φέρνει τρόφιμα και προσφέρει ό,τι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει», δήλωσε η Χελιουδάκη Μαίρη από το »Χαμόγελο του Παιδιού».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook