Χανιά | Μητσοτάκης, Νταλάρας και Σφακιανάκης στο λιμάνι | Photos

χανιά-μητσοτάκης-νταλάρας-και-σφακια-229786

xilouris5Την «τιμητική» του είχε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής το Ενετικό λιμάνι των Χανίων, απ’ όπου πέρασε πλήθος κόσμου αμέσως μετά τον Επιτάφιο. Ωστόσο, στη γνωστή ψαροταβέρνα «Τα Νεώρια» συναντήθηκαν τρεις διαφορετικές παρέες που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

xilouris3Η μεγαλύτερη παρέα ήταν αυτή του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά με την οικογένειά του από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας. Στο τραπέζι του κ. Μητσοτάκη ήταν βεβαίως τα παιδιά του.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο και η Κατερίνα Μητσοτάκη με τον Απόστολο Μαυραγάνη.

xilouris1Επίσης, ο Στέλιος Νικηφοράκης με τη σύζυγό του Ρένα Μανιουδάκη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με τη σύζυγό του, ο Μανώλης Παπαδάκης με τη σύζυγό του Τούλα Γωνιωτάκη, ο γιος του Μανώλης Παπαδάκης με τη σύζυγό του Κατερίνα, η Αντωνία Παπαδομανωλάκη, προσωπική φίλη της κας Μπακογιάννη καθώς και ο Μανώλης Κελαϊδής.

xilouris2Στη χθεσινή συνάντηση εκτός των άλλων, συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του Μανώλη Παπαδάκη που θα γίνει τον Μάιο με νονά τη Ντόρα Μπακογιάννη.

xilouris4

xilouris8Επίσης, στην ψαροταβέρνα » Τα Νεώρια» βρέθηκαν ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα και τον Χανιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Αλεξάκη, καθώς και ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης με τον γνωστό Χανιώτη επιχειρηματία Μανώλη Τριποδάκη.    

xilouris6

xilouris7Οι παρέες απόλαυσαν τη βραδιά, η οποία μπορεί να ήταν παγωμένη, είχε όμως τα γνώριμα χρώματα του Ενετικού Λιμανιού και τις γεύσεις ενός μενού που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ξυλούρης.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μητσοτάκης, Νταλάρας και Σφακιανάκης στο λιμάνι | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook