Χανιά | Μητέρα τριών παιδιών από την Θεσσαλονίκη η δασκάλα που «άφησε» τη Γαύδο | Προκηρύσσεται ξανά η θέση

χανιά-μητέρα-τριών-παιδιών-από-την-θεσ-741087

Μητέρα με τρία παιδιά είναι τελικά η δασκάλα που παραιτήθηκε από το δημοτικό σχολείο της Γαύδου.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Χανιά κ. Μανώλης Μηλιαράκης, η εκπαιδευτικός, η οποία αξίζει να σημειωθεί θα έμπαινε στο δημοτικό της Γαύδου για πρώτη φορά σε τάξη, είχε αρχικά ενημερώσει για το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στο ακριτικό νησί εξαιτίας των οικογενειακών της υποχρεώσεων.

Μάλιστα τελικά επέλεξε να παραιτηθεί της θέσεως της, καθώς όπως φαίνεται όντας μητέρα τριών παιδιών, και με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, θεώρησε πως δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει.

Σε ότι αφορά στην κάλυψη της θέσεως του δημοτικού σχολείου της Γαύδου μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη, ήδη όπως είπε στο zarpanews.gr, ο κ. Μηλιαράκης, έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Τερζάκη,  προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να επαναπροκυρηχθεί άμεσα η θέση και να μην γίνει κάτι τέτοιο τον Νοέμβριο όπως προβλέπει ο νόμος.

Παράλληλα, έχει αναρτηθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος όπου επισημαίνεται το κενό στη Γαύδο, μήπως κάποιος εκπαιδευτικός από τα Χανιά (ΠΕ70 – Δασκάλων)  επιθυμεί έστω και προσωρινά να καλύψει τη θέση να επικοινωνήσει με την κα Μαδεράκη στο 28210-47305.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μητέρα τριών παιδιών από την Θεσσαλονίκη η δασκάλα που «άφησε» τη Γαύδο | Προκηρύσσεται ξανά η θέση

  1. Πρώτη φορά σε τάξη έχοντας κάνει τρία παιδιά; Και επιλέγει όλη την Ελλάδα; Ας καθήσει σπίτι της καλύτερα. Κανονικά αυτοί δεν θα ‘πρεπε να ξαναμπούν στους πίνακες ΠΟΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook