Χανιά | Μηνύσεις για την έκθεση των αλόγων στη βροχή

χανιά-μηνύσεις-για-την-έκθεση-των-αλόγ-731730

Μήνυση για την εικόνα με τα άλογα στο Ενετικό Λιμάνι την ώρα της μεγάλης καταιγίδας (δείτε εδώ) κατατέθηκε στο Λιμεναρχείο Χανίων από τον Φιλοζωικό Σύλλογο.

Η ανακοίνωση για την μήνυση αναφέρει τα παρακάτω:

Κατατέθηκε σήμερα στο λιμεναρχείο Χανίων καταγγελία-μήνυση για την χθεσινή έκθεση των αλόγων στα ακραία καιρικά φαινόμενα , που έπληξαν την πόλη μας  , βασισμένη στα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και σε διαμαρτυρίες πολιτών .

Για μια ακόμη φορά ορισμένοι ιδιοκτήτες-αμαξάδες δείχνουν το πως αντιλαμβάνονται την προστασία των ζώων τους , για μια ακόμη φορά οι φωτογραφίες με τα άλογα  εκτεθειμένα στο μένος του καιρού έκαναν το γύρο του κόσμου .

Το καλοκαίρι στους καύσωνες , το χειμώνα στα κρύα και τις βροχές .

Η χθεσινή τους δικαιολογία , ότι δεν πρόλαβαν να τα αποσύρουν , είναι αστεία , αφου οι πάντες είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την θεομηνία που θα έπληττε την περιοχή μας .

Προτίμησαν την βάρια χθεσινή  κακοποίηση τους  μη χάσουν ένα μεροκάματο .

Οι αρχές επιτέλους ας σταματήσουν την κατάσταση αυτή .

Καταγγελίες πάνε κι έρχονται χρόνια τώρα αλλά αυτές  στο ύψος της αδιαφορίας τους.

Δεν τους ενδιαφέρουν τα ζώα , το γνωρίζουμε , οφείλουν όμως να προστατέψουν τη πόλη από την δυσφήμηση .»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μηνύσεις για την έκθεση των αλόγων στη βροχή

  1. H MHNYΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΑΞΑΔΩΝ.
    ΑΝ ΟΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΜΕ 28ο ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΑΧΗΚΑΝ.
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΒΡΕΧΕ Ή ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΒΡΕΧΕ….
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΙΚΟΥΡ ΚΑΙ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ…
    ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ…
    Υ.Γ.: ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΩΣ ΑΡΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟ ΜΙΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook