Χανιά | Με Ryanair πετάμε απλά, φθηνά… και ελληνικά!

χανιά-με-ryanair-πετάμε-απλά-φθηνά-και-ελλη-121588

ryanair-aircraftΣε πέντε απλά βήματα, η νέα ελληνική ιστοσελίδα της  Ryanair, σου επιτρέπει να κλείσεις εύκολα και γρήγορα το εισιτήριο σου για μία από τις 29 πόλεις με τις οποίες συνδέονται φέτος τα Χανιά!

Η καινούργια σελίδα ,www.ryanair.com/gr. περιλαμβάνει mία εφαρμογή «ανιχνευτή νάυλου» , στο οποίο οι πελάτες θα μπορούν να βρούν και να κλείσουν τους χαμηλότερους νάυλους σύμφωνα με την τιμή , την διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού ,και μπορούν να μοιραστούν αυτούς τους αεροπορικούς νάυλους με φίλους και συγγενείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της εφαρμογής « μοιράσου τον νάυλο» .

ryanair grΟι Έλληνες καταναλωτές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό προφίλ, και με ασφάλεια να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους εύκολα στο « η Ryanair μου», επιτρέποντας τους να πραγματοποιήσουν ταχύτερες κρατήσεις  και check-ins στο σάιτ της εταιρίας, Ryanair.com, την ίδια στιγμή που η Ryanair  θα παρουσιάζει και θα προωθεί οικογενειακά και επαγγελματικά προιόντα μέσα στους επόμενους μήνες.

alboranteΧθες, σε ειδική εκδήλωση παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας, 0 John Alborante της RYANAIR είπε:

«Η RYANAIR είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει την καινούργια Ελληνική   ιστοσελίδα της ,δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες καταναλωτές να κάνουν κράτηση με φθηνότερους νάυλους απευθείας στο www.ryanair.com/gr. Οι Έλληνες καταναλωτές γνωρίζουν και για αυτό έχουν ήδη επιλέξει την Ryanair για τους χαμηλούς της νάυλους αλλα και λόγω της υψηλης ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει η εταιρία.

Όχι μόνο μπορούν να κάνουν κρατήσεις για τις πτήσεις τους στο καινούργιο μας Ελληνικό σάιτ αλλά μπορούν επίσης να απολαύσουν μία δωρεάν μικρή δεύτερη τσάντα χειραποσκευών , «ήσυχες πτήσεις», διανεμημένες θέσεις αλλά μπορούν επίσης  να χρησιμοποιούν και τις ηλεκτρονικές τους συσκευές σε όλη την διάρκεια της πτήσης τους ,κάνοντας έτσι την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους , μαζί με  μία νέα εφαρμογή για smartphones ,και προϊόντα προσαρμοσμένα στις οικογενειακές και επαγγελματικές ανάγκες των πελατών,  που έρχεται σύντομα.»

zarpa.gr

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook