Χανιά | Με τους φορείς του τουρισμού συναντήθηκε ο Παπαδημούλης

χανιά-με-τους-φορείς-του-τουρισμού-συν-181037

papadimoulis_stathakisΧθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή φορέων του τουρισμού των Χανίων.

papadimoulis1Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος  έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη αναγκαιότητα ανάπτυξης των υποδομών στο νομό ενώ έθεσε πρωταρχικό στόχο την αναβάθμιση του ΒΟΑΚ.

papadimoulis2«Τα Χανιά είναι ένας ανερχόμενος τουριστικός προορισμός αλλά αυτό για να συνεχίσει να αναπτύσσεται με μέλλον, χρειάζεται να δεθεί με την τοπική πρωτογενή παραγωγή και να αναπτυχθεί με όρους βιώσιμης ανάπτυξης» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης, ενώ χαρακτηριστικά είπε ότι «το brand name της Κρήτης, το brand name των Χανίων πρέπει ενισχυθεί, να συνδεθεί με την τοπική παραγωγή και να επεκταθεί η τουριστική περίοδος».

Δήλωσε ότι είναι κάθετα αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων ενώ  έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την σύνδεση του αεροδρομίου Χανίων  με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

papadimoulis3Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά Γιώργος Σταθάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αγοραστάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σαρρής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντώνης Παπαδεράκης καθώς και στελέχη του κόμματος.

papadimoulis4Νωρίτερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook