Χανιά | Με τη σύμφωνη γνώμη των καταστηματαρχών τμηματικά η ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς

χανιά-με-τη-σύμφωνη-γνώμη-των-καταστημ-585754

Τμηματικά θα ξεκινήσει η ανακατασκευή του μνημείου της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Χανίων, μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι ο κ. Τάσος Βάμβουκας με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών.

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων, το σχετικό αίτημα των καταστηματαρχών υιοθετήθηκε από την πλευρά του δήμου και μεταφέρθηκε στους μελετητές που εκτίμησαν πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Ο κ. Βάμβουκας σημείωσε πως εντός μηνός θα πρέπει να υπάρξει αποδοχή του σχεδίου και από την πλευρά του συνόλου των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς, καθώς το έργο πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Ο δήμαρχος Χανίων, τόνισε επίσης πως θα υπάρξει και νέος κανονισμός για την λειτουργία του μνημείου ενώ επεσήμανε πως όσοι έχουν καταστηματάρχες έχουν οφειλές προς τον δήμο θα πρέπει να ξεχάσουν πως υπάρχει περίπτωση να δραστηριοποιηθούν εντός της Δημοτικής Αγοράς.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Κλειδαράς, πρόεδρος των καταστηματαρχών εμφανίστηκε σύμφωνος με τα νέα δεδομένα και είπε πως η τμηματική ανακατασκευή βοηθά τους καταστηματάρχες και το δήμο για να προχωρήσει η ανακατασκευή του μνημείου.

Σε οτι αφορά οφειλές καταστηματαρχών προς το δήμο είπε πως οι περισσότερες από αυτές είναι οφειλές πολύ παλαιότερων ετών, σημειώνοντας πως οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται τώρα στην αγορά και εμφανίζονται να οφείλουν είναι πολύ λίγοι.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook