Χανιά | Με αφορμή τους νέους Αντιδημάρχους τα έβαλε με τον Βλαχάκη ο Βάμβουκας

χανιά-με-αφορμή-τους-νέους-αντιδημάρχ-695774

Σφοδρή επίθεση στον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο και στενό συνεργάτη του, κ. Μιχάλη Βλαχάκη, εξαπέλυσε σήμερα, με αφορμή την παρουσίαση των δύο νέων αντιδημάρχων Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Ο κ. Βάμβουκας ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγόρησε τον κ. Βλαχάκη για διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά την στάση του, το τελευταίο διάστημα, ενώ σχετικά με το θέμα των δύο καντινών σε Αγίους Αποστόλους και Χρυσή Ακτή ο δήμαρχος Χανίων κατηγόρησε τον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο για «τακτική εντυπωσιασμού με επίκεντρο τον εαυτό του.»

Είπε συγκεκριμένα πως τα δύο αναψυκτήρια ήταν κατειλημμένα πολύ πριν το θέμα έρθει ως έκτακτο στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς πάντως οι όποιες ενέργειες είχαν γίνει μέχρι τότε να έχουν αποτέλεσμα.

Ο κ. Βάμβουκας, υπερασπίστηκε στο σύνολο του το δημοτικό συμβούλιο, χαρακτηρίζοντας ανεπίτρεπτο το ότι ο τέως αντιδήμαρχος, άφησε αιχμές για συγκάλυψη της παρανομίας από τα μέλη του Δ.Σ.

Ο Δήμαρχος Χανίων επίσης έκανε λόγο για σπασμωδικές ενέργειες από την πλευρά του κ. Βλαχάκη, με την διακοπή της υδροδότησης στα δύο αναψυκτήρια.

Σημειώνεται δε, πως ο κ. Βάμβουκας δεν έμεινε σε αυτό, αλλά ανέφερε χαρακτηριστικά, πως με τον συγκεκριμένο τρόπο ο πρώην Αντιδήμαρχος, κατάφερε να κάνει πολύ θόρυβο γύρω από το όνομα του, επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε επιλέξει μια τακτική διαφοροποιήσεων και δημόσιας προβολής «που δεν άρμοζε με την εμπιστοσύνη την οποία του είχα δείξει με συνέπεια κι εγώ να προβληματίζομαι έντονα.»

Σε ότι αφορά τους δύο νέους αντιδημάρχους όπως έκανε γνωστό ο κ. Βάμβουκας καθήκοντα αναλαμβάνουν ο κ. Αντώνης Βαρδάκης με αρμοδιότητα στα θέματα παιδείας και η κα Ελπίδα Τσιτσιρίδη με αρμοδιότητα σε θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού και Προγραμματισμού.

Επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μαράκης αναλαμβάνει και τις αρμοδιότητες των Οικονομικών Θεμάτων.

Zarpanews.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook