Χανιά | Μεγάλο Σάββατο… «του υποψηφίου» στην Δημοτική Αγορά

χανιά-μεγάλο-σάββατο-του-υποψηφίου-139768

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠιστοί στο έθιμο της πόλης, σήμερα Μεγάλο Σάββατο, αιρετοί αλλά και υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές, έκαναν το καθιερωμένο «πέρασμα» από την Δημοτική Αγορά των Χανίων, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κόσμο, να ανταλλάξουν ευχές αλλά και να πιάσουν το προεκλογικό ΄»κλίμα». Ο φακός του zarpa.gr, απαθανάτισε τους περισσότερους από αυτούς και σας τους παρουσιάζει. Πρώτον, όπως βλέπετε στην φωτογραφία εξωφύλλου,ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Σκουλάκης, με το επιτελείο του, παλιούς και νέους υποψηφίους και τον στενό του πλέον συνεργάτη κ. Γιώργο Τσαπάκο.

Στάση όμως για κρασάκι και σαρακοστινούς μεζέδες  έκαναν και ο κ. Άρης Παπαδογιάννης, με τους συνεργάτες του αλλά και ο κ. Τάσος Βάμβουκας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA papadogianis agora pasxa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε επίπεδο… Περιφέρειας, εντοπίσαμε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Σεραφείμ Τσόκα, συνοδευόμενο από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ.. Μανώλη Σταματάκη.   Αλλά και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Γιώργο Αγοραστάκη, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργο Σταθάκη,  φίλους και υποψηφίους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pasxa-syrizastathakis agora pasxa

Το πέρασμά του έκανε και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Σαρρής, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τον πρόεδρο των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς, κ. Γιώργο Τραχαλάκη. Ο τελευταίος, χαρακτήρισε την κίνηση ικανοποιητική.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην Δημοτική Αγορά βρέθηκαν επίσης εκατοντάδες τουρίστες κρουαζιέρας, επιβάτες του πλοίου «Αμβούργο» που βρίσκεται σήμερα στο λιμάνι της Σούδας.

zarpa.gr    

 

One thought on “Χανιά | Μεγάλο Σάββατο… «του υποψηφίου» στην Δημοτική Αγορά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook