Χανιά | Μεγάλη νίκη για τον Κισσαμικό | 1 – 0 την Ζάκυνθο

χανιά-μεγάλη-νίκη-για-τον-κισσαμικό-1-335304

Ο στόχος επετεύχθη για τον Κισσαμικό, ο οποίος ήθελε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στη Ζάκυνθο και την πήρε. Η ομάδα του Μπαξεβάνου επιβλήθηκε με 1-0 χάρις στο γκολ του Σαπαλίδη στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης (ρμπάουντ στην απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Βαττή), με τους γηπεδούχους να έχουν κι άλλες ευκαιρίες να πάρουν μια πιο άνετη νίκη. Είχαν μάλιστα και δοκάρι με τον Μάνιας στο 40’ και γενικότερα καλή παρουσία.

Δοκάρι πάντως είχε και η Ζάκυνθος με τον Ναζίμ στο 48’ και ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Λέκκα στο 71’.

Έτσι ο Κισσαμικός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δυο αγωνιστικές, πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στο Μάλεμε και με το τρίποντο ανέβηκε στην 7η θέση και στους 29 βαθμούς που του δίνουν «αέρα» 12 πόντων από την ζώνη (αν και η Παναχαϊκή έχει δυο ματς λιγότερα), ενώ παράλληλα ξέφυγε της αντιπάλου του εννιά βαθμούς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας (78’ Ενγκουέμ), Βαττής (57’ Μάντζης), Τσικουδάκης, Σαπαλίδης (84’ Ποσίνκοβιτς).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46’ Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74’ Αντωνίου), Σταματής, Κρολ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook