Χανιά | Μαρκογιαννάκης : «Είμαι σαφής και ξεκάθαρος! Στηρίζω Παπαδογιάννη και Τσόκα» | Ηχητικό

χανιά-μαρκογιαννάκης-είμαι-σαφής-κα-130919

markogiannakisΣαφής και ξεκάθαρος στη στήριξη του στον Άρη Παπαδογιάννη για τον δήμο Χανίων και τον Σεραφείμ Τσόκα στην Περιφέρεια Κρήτης δήλωσε μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Όπως είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης απαντώντας σε σχετικές φήμες γα το ότι στηρίζει πρόσωπα από το συνδυασμό του κ. Σκουλάλη, «για να μην υπάρξει η δυνατότητα να λένε διάφοροι, διάφορα, στον ένα από αυτούς τους δύο συνδυασμούς των κ.κ Παπαδογιάννη και Τσόκα, είναι υποψήφιος ο γιος του αδελφού και στον άλλο συνδυασμό ο γιος της αδελφής μου. Και επίσης υποψήφιος σε αυτή τη μάχη είναι ένας ακόμα άνθρωπος δικός μου ο Μάρκος Καραβιτάκης.»

Σε ό, τι αφορά τις εκτιμήσεις του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές ο Χανιώτης βουλευτής τόνισε πως «αν και η κυβέρνηση αντιμετωπίζει δυσκολίες, εντούτοις όμως η αντιπολίτευση δεν πείθει.»

Σημείωσε επίσης πως η οικονομία ναι μεν περνάει μια κρίσιμη καμπή αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Όμως πλέον υπάρχουν οι προϋποθέσεις τα πράγματα πια να πάνε καλύτερα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook