Χανιά | Μαρίνα στο Κουμ Καπί ζητούν ιστοπλοϊκός ομίλος – εμπορικός σύλλογος

χανιά-μαρίνα-στο-κουμ-καπί-ζητούν-ιστο-127331

koum-kapiΑνακοίνωση με θέμα «Στήριξη πρότασης Ιστιοπλοϊκού ομίλου Χανίων για δημιουργία μαρίνας στην περιοχή του Κουμ-καπί» εξέδωσε ο εμπορικός σύλλογος Χανίων, με την οποία επισημαίνονται τα εξής:

 «Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων τάσσεται υπέρ της πρότασης του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Χανίων για μαρίνα στην περιοχή του Κουμ καπί. Ένα τέτοιο έργο θα μπορούσε να δώσει ανάσα στην τοπική οικονομία και να γίνει η πόλη μας ,πόλος έλξης για ένα τελείως διαφορετικό είδος τουρισμού. Είναι γνωστά τα προβλήματα ελλιμενισμού όχι μόνο για τα  ξένα σκάφη , αλλά και στα ντόπια σκάφη που ασφυκτιούν στο κορεσμένο πλέον Ενετικό μας λιμάνι . Μια μαρίνα θα δώσει διέξοδο στο πρόβλημα και  θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα της πόλης μας .

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη υπάρχει η προκαταρκτική μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα πλαίσια του προγράμματος «επιλύων» και είναι στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται. .

Τέλος καλούμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους να στηρίξουν την συγκεκριμένη πρόταση και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη ενός τέτοιου έργου σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και κατά συνέπεια στην πιο εύκολη υλοποίηση του.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook