Χανιά | “Μαθαίνω – Αντιστέκομαι– Εξελίσσομαι”: Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

χανιά-μαθαίνω-αντιστέκομαι-εξε-552133

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, το Ε.ΣΥ.Ν, το ΚΕΘΕΑ, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, τον ΟΚΑΝΑ, διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6, στις 18:30: Ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο «Μοναχής Ελιάς» από τον Σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Wembley», (διοργάνωση ΕΣΥΝ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/6: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

10:00- 13:00: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

20:00: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ με δάδες από το ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ έως τον Προμαχώνα ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ με τη συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου Αιμοδοτών, του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και πολιτών.(Σημείο συνάντησης & εκκίνησης: Θέατρο Βλησίδη)

21:00, Γιαλί Τζαμισί: εκδήλωση από το ΕΣΥΝ με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου και χορό από κρητικό συγκρότημα.

21:30: “ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ”: Θεατρικό Δρώμενο από μέλη, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ στον Προμαχώνα ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελευθερία Αλιφιεράκη, απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στις εν λόγω δράσεις, με μήνυμα την ελπίδα και τη δύναμη, για μια ζωή χωρίς ναρκωτικά. “Ο Δήμος Χανίων στηρίζει όλους τους Φορείς, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων, διοργανώνοντας σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση. Θα είμαστε όλοι εκεί”, τονίζει σε δήλωσή της η κα. Αλιφιεράκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook