Χανιά | Μαθήματα ήθους | Ταχυδρομικοί βρήκαν τσαντάκια με χρήματα και τα παρέδωσαν

χανιά-μαθήματα-ήθους-ταχυδρομικοί-βρ-129293

tsantaki xrimataΜαθήματα ήθους αλλά και μηνύματα ανθρωπιάς σε δύσκολους καιρούς παρέδωσαν δύο ταχυδρομικοί διανομείς στα Χανιά που πριν από λίγες εβδομάδες, βρήκαν και παρέδωσαν δύο τσαντάκια με χρηματικά ποσά των 2.500 και 1.700 αντίστοιχα, και σημαντικά έγγραφα.

Το ένα περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Λενταριανών όταν ο ένας από τους δύο διανομείς κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι που περιείχε το ποσό των 1.700 ευρώ περίπου και κάποια χαρτιά που ήταν σημαντικά για τον κάτοχο του.

Άμεσα ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ και αφού ενημέρωσε τη διοίκηση για το εύρημα του, παρέδωσε το τσαντάκι στον κάτοχο του.

Το δεύτερο περιστατικό αφορούσε και πάλι τσαντάκι το οποίο βρήκε ο ταχυδρομικός διανομέας στην περιοχή Καλαμάκι.

Και σε αυτήν την περίπτωση το τσαντάκι περιείχε έγγραφα αλλά και χρήματα, και συγκεκριμένα το πόσο των 2.500 ευρώ.

Και σε αυτή την περίπτωση το τσαντάκι παραδόθηκε από τον εργαζόμενο στον κάτοχο του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως και οι δύο εργαζόμενοι των ταχυδρομείων είναι οικογενειάρχες, με τρία και δύο παιδία αντίστοιχα ο καθένα, γεγονός που στην προκειμένη περίπτωση και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην πράξη τους.

Όπως είπε μάλιστα στο zarpa.gr ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Χανίων κ. Γιώργος Λουγιάκης, για την πράξη τους οι δύο εργαζόμενοι τιμήθηκαν με εύφημο μνεία και τιμητικές πλακέτες από την διοίκηση του ταχυδρομείου, σε σχετική εκδήλωση.

Ο κ. Λουγιάκης σημείωσε επίσης πως τέτοιες πράξεις αποτελούν παράδειγμα, αλλά στέλνουν και μήνυμα σε όλη την κοινωνία, αλλά και σους εργαζόμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook