Χανιά | Μαζεύει υπογραφές η ΕΛΜΕ για την δίωξη καθηγητή

χανιά-μαζεύει-υπογραφές-η-ελμε-για-την-0

Την αντίθεση του στην πειθαρχική και ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Μαραγκάκης κατά καθηγήτριας η οποία «τόλμησε» να δημοσιοποιήσει σε τοπική εφημερίδα την κριτική άποψή της για την κακή λειτουργία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. εκφράζει με ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην πειθαρχική και ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Μαραγκάκης εναντίον της συναδέλφου Κ.Κ., η οποία «τόλμησε» να δημοσιοποιήσει σε τοπική εφημερίδα την κριτική άποψή της για την κακή λειτουργία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. θίγοντας πλευρές που επανειλημμένα η Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων έχει δημόσια καταγγείλει.

Καλούμε τους δύο αιρετούς εκπρόσωπους του κλάδου που συμμετέχουν στο Π.Υ.ΣΔ.Ε. να αποσύρουν τις επιστολές τους. Τους καλούμε, επίσης, να πάρουν θέση απέναντι στον αυταρχισμό της Διοίκησης και την προσπάθεια ποινικοποίησης των απόψεων των συναδέλφων.

Καλούμε τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Μαραγκάκη να παύσει ΤΩΡΑ τη δίωξη εις βάρος της συναδέλφου Κ.Κ.

Θεωρούμε πως είναι καιρός να αποκατασταθεί και το δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων, όπως ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, στην ελεύθερη έκφραση γνώμης και κριτικής για τη δημόσια διοίκηση.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook