Χανιά | Μαζί στον αγώνα καθηγητές και δημοτική αστυνομία

χανιά-μαζί-στον-αγώνα-καθηγητές-και-δη-78748

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε το σύνθημα «Όλοι μαζί να απολύσουμε τώρα την Κυβέρνηση», οι καθηγητές των Χανίων, πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης, έκτακτη γενική συνέλευση, για να συντονίσουν τη δράση τους και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ συνέλευση έγινε στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων και με τη συμμετοχή δημοτικών αστυνομικών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤη συνέλευση άνοιξε ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Χανίων, κ. Γιάννης Τσαμαντάκης, ενημερώνοντας εν συντομία τους παρευρισκόμενους για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου που τους πλήττει άμεσα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη συνέχεια, το λόγο πήρε ο γραμματέας της ΕΛΜΕ, κ. Φώτης Μπιχάκης. «Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του να προσπαθήσει ο καθένας να σώσει το τομάρι του. Η επίθεση είναι συλλογική και συλλογική πρέπει να είναι η απάντηση», τόνισε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Θεωρούμε ότι το μέτωπο είναι κοινό. Επειδή ο εχθρός είναι ένας. Έστω και αργά, να αφήσουμε στην άκρη τις παραταξιακές μας διαφορές και να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι», κάλεσε από την πλευρά του εκπαιδευτικούς και εργαζομένους της τοπικής αυτοδιοίκησης ο δημοτικός αστυνομικός κ. Βασίλης Βουκελάτος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη συνέλευση, παρευρέθηκε και ο στενός συνεργάτες του κ. Γιώργου Σταθάκη, κ. Ναπολέων Ξιφαράς, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα συμπαράστασης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επόμενες κινήσεις

Όπως αποφασίστηκε, η κατάληψη στη διεύθυνση της Β/βάθμιας εκπαίδευσης των Χανίων θα συνεχιστεί επ’ αόριστον.

Επίσης, αύριο Παρασκευή στις 20:00, θα γίνει νέα συντονιστική συνέλευση στο χώρο της ΕΡΑ Χανίων, στη Σούδα ενώ για το Σάββατο το πρωί στις 11:00 έχει προγραμματιστεί  και πορεία στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

2 thoughts on “Χανιά | Μαζί στον αγώνα καθηγητές και δημοτική αστυνομία

  1. ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΓΚΟΛΜΑΝ ΣΑΚΣ ΚΑΙ ΤΗΣ J.P. ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΚ@ΤΑ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ…ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook