Χανιά | Μήνυμα στους οδηγούς από τους μαθητές του Γυμνασίου της Σούδας | Photos

χανιά-μήνυμα-στους-οδηγούς-από-τους-μα-660685

Μήνυμα στους οδηγούς των Χανίων, για να είναι προσεκτικότεροι στους δρόμους,  θέλησαν να στείλουν οι μαθητές του Γυμνασίου της Σούδας πραγματοποιώντας το μεσημέρι μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του σχολείου με πανό και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, περπάτησαν μέχρι τον κόμβο της Σούδας, όπου μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς.

Όπως είπε η καθηγήτρια στο σχολείο κα Βασιλεία Μουζουράκη, η σημερινή δράση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο προγράμματος εθελοντισμού που έχει σχέση με την κυκλοφοριακή αγωγή και στόχος είναι να μαθαίνουν τα παιδιά με ένα βιωματικό τρόπο ότι έχει σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Την συνδρομή της στην δράση των μαθητών του σχολείου της Σούδας παρείχε και το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, που παράλληλα όπως είπε ο Αναπληρωτής Διοικητής και εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων των Χανίων κ. Ευτυχης Μαρκαντωνάκης, η βοήθεια της Αστυνομίας είναι δεδομένη σε τέτοιες πρωτοβουλίες ενώ το πανό των μαθητών ήταν προσφορά του συνδικαλιστικού οργάνου των Αστυνομικών του νομού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook