Χανιά | Λύνεται το «μυστήριο» του 3ου Ειδικού Σχολείου: Γιατί τέτοιο χάλι τόσα χρόνια στην αυλή;

χανιά-λύνεται-το-μυστήριο-του-3ου-ει-675982

Απαντήσεις για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στην αυλή του 3ου Ειδικού Σχολείου, ζητήθηκαν από την παράταξη Σαρρή που υπέβαλε σχετικό ερώτημα στην Δημοτική Αρχή, στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Το πρόβλημα είχαν γνωστοποιήσει πρόσφατα γονείς παιδιών και εκπαιδευτικοί από το συγκεκριμένο συγκρότημα στον Άγιο Ιωάννη, όπου συστεγάζονται τέσσερα ειδικά σχολεία, σε μια αυλή εντελώς αντιπαιδαγωγική, χωρίς παιχνίδια, παγωμένη και άδεια.

Στην απάντησή του, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, Νίκος Βλαζάκης, δεσμεύτηκε πως οι απαραίτητες εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν αμέσως μόλις κλείσει το σχολείο το καλοκαίρι, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί το φθινόπωρο. Μάλιστα, αναφέρθηκε στα αίτια της κατάστασης, εξηγώντας πως οι χώροι των σχολείων παλιά ήταν ξενοδοχείο και στον χώρο της αυλής, υπήρχαν οι πισίνες. Όταν έγινε η μετατροπή του κτηρίου, η αυλή διαμορφώθηκε χωρίς να προχωρήσουν οι εργασίες επιχωμάτωσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τοποθετηθεί τίποτα στο έδαφος! Πάντως, έστω και με πολυετή καθυστέρηση, δέσμευση της Δημοτικής Αρχής είναι ότι το θέμα θα προχωρήσει.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook