Χανιά | Λουκέτο στο γηπεδάκι του Αη-Γιάννη | Κλειστό για το κοινό, ανοιχτό για ομάδα; | Photos

χανιά-λουκέτο-στο-γηπεδάκι-του-αη-γιάν-589350

Εξοργισμένοι με το θέμα χρησικτησίας του γηπέδου στο πάρκο αναψυχής στον Αη Γιάννη, εμφανίζονται οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι σε επιστολή τους καταγγέλλουν το Δήμο για αντισυνταγματικές και παράνομες διαδικασίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δήμο οι κάτοικοι του Αγίου Ιωάννη, το γήπεδο αφενός παραμένει κλειστό προς το κοινό το τρέχον διάστημα, ταυτόχρονα όμως, ποδοσφαιρική ομάδα κάνει χρήση του γηπέδου για τις προπονήσεις στις ακαδημίες του, την ίδια ώρα που αποκλείονται απλοί δημότες.

Παρατίθεται η επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν στο zarpanews.gr:

Σε επικοινωνία του zarpanews.gr με την προϊσταμένη Αθλητισμού του Δήμου Χανίων Λίνα Ψούνη, αρμόδιας σε τέτοια θέματα -ελλείψει Αντιδημάρχου!-, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για θέμα ασφαλείας, καθώς στο γήπεδο υπάρχει τμήμα τσιμέντου (μπεντένι), που αρχίζει ακριβώς μετά το τέλος του χλωοτάπητα και αποτελεί εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια όσων επιχειρήσουν να αθληθούν. Τόνισε ότι με το πέρας της εγκατάστασης ειδικού προστατευτικού, περιμετρικά και κατά μήκος όλου του γηπέδου, θα δοθούν όπως προβλέπεται ώρες και για την επίσκεψη κοινού.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην Μοναχή Ελιά, όπου μέχρι να αποκατασταθεί το επικίνδυνο τσιμέντο, αποκλείστηκε η χρήση από όλους στο γήπεδο, που παρέμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όσων αφορά στην άδεια για να χρησιμοποιεί η ομάδα του Απόλλωνα το γήπεδο, η κα Ψούνη διαβεβαίωσε ότι ο Α.Ο. Απόλλων έχει υπογράψει συμφωνητικό με το οποίο αναλαμβάνει κάθε ευθύνη για τη χρήση του χώρου, παρά την επικινδυνότητα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.Πάντως, η παρούσα κατάσταση βρίσκει το γήπεδο να παραμένει κλειδωμένο με λουκέτο για το κοινό, με πρόσβαση μόνο από την ομάδα του Απόλλωνα και τους κάτοικους «στα κάγκελα», κυριολεκτικά και μεταφορικά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook