Χανιά-Λονδίνο απευθείας με British Airways και Easy Jet! | Θα «αναστενάξει» το Harrods

χανιά-λονδίνο-απευθείας-με-british-airways-και-easy-jet-θ-326125

Ακόμα πιο κοντά έρχονται τα Χανιά με το Λονδίνο, καθώς γίνονται πια τέσσερις οι αεροπορικές εταιρίες με πτήσεις από και προς τη βρετανική πρωτεύουσα. Από τη μία η μεγάλη ζήτηση που καταγράφει στη βρετανική αγορά ο νομός Χανίων και συνολικά η Δυτική Κρήτη σε συνδυασμό με τις δυνατότητες ανάπτυξης του αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», που έχει περάσει στα χέρια της Fraport, έχουν φέρει την Aegean, την British Airways, την Easy Jet και τη Ryanair σε θέσεις μάχης.

Από την άλλη, δίνεται η ευκαιρία στους Χανιώτες να επισκέπτονται το Λονδίνο ακόμα πιο συχνά – είναι γνωστό ότι αποτελεί δημοφιλή προορισμό – με επιπλέον πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Ήδη η Aegean συνδέει μέσω Αθήνας τα Χανιά με τη βρετανική πρωτεύουσα, όπως και η Ryanair. Ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει φέτος η μάχη της British Airways με την Easy jet.

Από τον Απρίλιο η πρώτη θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα από το Heathrow ενώ η δεύτερη κάθε μέρα από το Gatwick.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι δύο αυτές εταιρίες απευθύνονται με πολύ δυναμικό τρόπο στο βρετανικό κοινό ενώ μαζί και με την Aegean μπορεί να λειτουργήσουν ως συνδετικοί κρίκοι που θα φέρουν εισερχόμενο τουρισμό αξιώσεων και υψηλού εισοδήματος στη Μεγαλόνησο.

Άλλωστε, σύμφωνα με το bluebirds.gr, η προστιθέμενη αξία που πρέπει να αποκτήσει η ελληνική τουριστική βιομηχανία είναι αναπόδραστα δεμένη με την πύκνωση δρομολογίων και την αύξηση διαθέσιμων θέσεων εταιριών που δεν εκτελούν charter flights ούτε είναι χαμηλού κόστους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook