Χανιά | Λείπουν οι δημοτικοί αστυνομικοί… «χορεύουν» οι δημότες

χανιά-λείπουν-οι-δημοτικοί-αστυνομικ-78049

Δεύτερη μέρα χωρίς Δημοτική Αστυνομία σήμερα και το «πάρτι» των κυκλοφοριακών μικρο-παραβάσεων καλά κρατεί.

tzanakakiΧωρίς το άγχος του παρκόμετρου και «απαλλαγμένοι» από τα γνώριμα σφυρίγματα της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οδηγοί φαίνεται ότι ένιωσαν ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν.

tzanakaki4Πρώτο και πιο «ανώδυνο» από τα φαινόμενα που παρατηρήσαμε,το… δωρεάν πάρκινγκ για όλους, αφού απουσία ελεγκτικού μηχανισμού, (όπως φαίνεται) δεν υπάρχει λόγος να τηρούνται οι νόμοι.

Ή αλλιώς: «Λείπει ο γάτος… χορεύουν τα ποντίκια».

tzanakaki.diafora«Μικρό το κακό», θα μας πείτε.

Όμως τα διπλοπαρκαρισμένα; Τα σκαρφαλωμένα στα πεζοδρόμια αυτοκίνητα;

pezi.eglovismeniΗ στάθμευση μπροστά από τους κάδους;

kadoikleismenoi

 

tzanakaki3Στις θέσεις αναπήρων;

anapiron1Στις διαβάσεις των πεζών;

koutsos

Και όπως πάντα στην Ελλάδα, το «καλό παράδειγμα» έρχεται από τις Αρχές του τόπου.

perifereia

 

dimotiko1Απ’ ό,τι φαίνεται, η συμμόρφωση με κάποιους  -στοιχειώδεις έστω- κανόνες, πηγάζει μάλλον από το φόβο του προστίμου, παρά από μια ουσιαστική αλλαγή στην οδική και κυκλοφοριακή μας αγωγή.

9 thoughts on “Χανιά | Λείπουν οι δημοτικοί αστυνομικοί… «χορεύουν» οι δημότες

  1. Τους δημ. αστυνόμους δεν τους λυπάμαι καθόλου, άχρηστοι ήταν έτσι κι αλλιώς, μόνο εξουσία το έπαιζαν και έγραφαν και κανέναν σε παρκόμετρα. Τους καθηγητές στα επαγγελματικά είναι το θέμα. Τέτοια μαζική υποβάθμιση στη 2βάθμια δεν έχει ξαναγίνει.

  2. Αντί να βολτάρουν στα Χανιά καίγοντας βενζίνες πληρωμένες απ τον εκάστοτε φορολογούμενο και σκίζοντας τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ας δουλέψουν μια φορά «για τη φανέλα» και ας αποδείξουν ότι αξίζει να παραμείνουν στη θέση τους.

    Σκίστε τον «εργολάβο – μπατζανάκη του εργοδότη» που παρκάρει παράνομα, σκίστε τον καταστηματάρχη που κάνει κατάληψη πεζοδρομίου, κλπ.

    Για να σας δω…

  3. ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ…

    το οτι θα διδασκει το παιδι σας στο δημοτικο ενας φυσικος ή ενας χημικος που δεν εχει ιδεα απο νεα ελληνικα και απο παιδαγωγικα δεν σας ενοχλει;

    Νομιζετε οτι τα κανουν για οικονομια; Υποβαθμιζουν την ποιοτητα της ζωης σας…

  4. Εξοχότατοι κύριοι σοβαροί, υπεύθυνοι και ξερόλες νοικοκυραίοι, όταν θα υπεύσουν κι εσάς, ολοκληρωτικά κατά τη συνήθεια του Ράιχ, ενδεχομένως να μην έχει μείνει κανείς να διαμαρτυρηθεί για λογαριασμό της μικροαστικής αφεντιάς σας… http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32015

  5. Επειδή τα βλέπω εκ των έσω … και τον μπατζανάκη του δημάρχου έγραφαν … και τους οδηγούς των βολευτάδων του νομού …και κάθε λογής ασυνείδητους καταστηματάρχες που απλώνουν τραπεζάκια και καρέκλες σε πεζοδρόμια και πλατείες … Ρωτήστε όμως να μάθετε αν ο δήμος εισέπρατε ή ουσιαστικά ακύρωνε τη δουλειά τους … Τι έχει κάνει για μεγαλοοφειλέτες και μόνιμους παραβάτες; Μάλλον η αλυσίδα απ οτι έχω καταλάβει δεν πάσχει στον κρίκο Δημοτική Αστυνομία … και αμφιβάλλω αν αυτό θα αλλάξει όταν θα πάνε ΕΛΑΣ … Όσο για σένα Vaggelis μάλλον βαθειά νυχτωμένος είσαι με το τι έκανα οι άνθρωποι εκεί μέσα και το μυαλό σου φτάνει μέχρι εκεί που έκοβαν κλήσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook