Χανιά | Λαφαζάνης: Αποφράδα η χθεσινή ημέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου

χανιά-λαφαζάνης-αποφράδα-η-χθεσινή-ημ-638632

Αποφράδα χαρακτήρισε την χθεσινή ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης που σήμερα, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου από τα Χανιλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την οποία είπε πως έχει μεταλλαχτεί πλήρως.

Ο κ. Λαφαζάνης αναφέρθηκε επιγραμματικά σε σημεία τα οποία περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, όπως τις ρυθμίσεις για την κήρυξη των απεργιών και στις παρεμβάσεις για τους πλειστηριασμούς, ενώ παράλληλα σχολιάζοντας την προσχώρηση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ της ανεξάρτητου βουλευτού (προερχόμενη από την Ενωση Κεντρώων) κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία ψήφισε «ναι» σε όλα στο πολυνομοσχέδιο, είπε πως το κυβερνών κόμμα υιοθετεί και λειτουργεί με πρακτικές Μαυρογιαλούρου.

Με αφορμή δε, το θέμα την πλειστηριασμών, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως έχει δημιουργηθεί ένα ενωτικό λαϊκό κίνημα για την αποτροπή τους, επισημαίνοντας πως ο λαός θα εξεγερθεί γιατί κανείς δεν θα επιτρέψει να τον πετάξουν έξω από το σπίτι του.

Σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις της Fraport από το Ελληνικό δημόσιο ο πρόεδρος της ΛΑΕ σημείωσε πως η Γερμανική εταιρεία θέλει να επιβάλει στη χώρα μας ένα αποικιοκρατικό καθεστώς, καθώς επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε τουριστική αποικία της Γερμανίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook