Χανιά | Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών με πλοκάμια από Χανιά μέχρι Αθήνα

χανιά-κύκλωμα-διακίνησης-μεταναστών-65499

metanastesΚύκλωμα που τα πλοκάμια του έφθαναν από τα Χανιά μέχρι την Αθήνα και το οποίο διακινούσε μη νόμιμους μετανάστες προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαρθρωθηκεαπ τις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα και όπως ανακοινώνεται με σχετικό δελτίο τύπου συνελήφθησαν αρχικά στο Αεροδρόμιο των Χανίων, τέσσερις  γυναίκες διακινήτριες, οι οποίες συνόδευαν τέσσερις υπηκόους Συρίας, προκειμένου να ταξιδέψουν προς χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσης, για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα, συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, μέσα σε σπίτι στην περιοχή του Ν. Κόσμου Αττικής

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συγκεκριμένη οικία, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Μεταξύ των κατασχεθέντων είναι 172 ελληνικά και ξένα δελτία αστυνομικής ταυτότητας, 51 διαβατήρια, 64 φωτογραφίες για διαβατήρια, 17 διπλώματα οδήγησης κ.ά.

Συνελήφθησαν προχθές (26.05.2013) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, τρεις (3) ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 25, 40 και 57 ετών και μία 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, οι οποίες κατηγορούνται για παράνομη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και πλαστογραφία.

Μαζί με τις γυναίκες αυτές, συνελήφθησαν επίσης και τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα, τους οποίους συνόδευαν, με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδό τους από την Ελλάδα και να ταξιδέψουν προς χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι παραπάνω συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν, έναντι χρηματικής αμοιβής, από άτομο στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία και κατόπιν παραγγελιάς (αιτήματος) του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, πραγματοποίησαν έρευνα, χθες (27.05.2013) το μεσημέρι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία στην περιοχή του Νέου Κόσμου Αττικής.

Μέσα στο σπίτι, συνελήφθησαν επιπλέον τέσσερα (4) άτομα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 35 και 26 ετών, ένας 34χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 29χρονος υπήκοος Ρουμανίας, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συγκεκριμένη οικία, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε αυτήν και κατασχέθηκαν:

Εκατό σαράντα οκτώ (148) ελληνικά Δελτία Αστυνομικής ταυτότητας.

Είκοσι τέσσερα (24) Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας διαφόρων χωρών.

Δεκαεπτά (17) άδειες ικανότητας οδήγησης (παλαιού και νέου τύπου) διαφόρων χωρών.

Πενήντα ένα (51) Διαβατήρια διαφόρων χωρών.

Εξήντα τέσσερις (64) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας – διαβατηρίου.

Δύο (2) άδειες παραμονής (Σουηδίας, Ισπανίας).

Μία (1) ελληνική βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για χορήγηση άδειας παραμονής.

Έξι (6) κινητά τηλέφωνα.

Ένας (1) φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.

Μία (1) κεντρική μονάδα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Μία (1) άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου.

One thought on “Χανιά | Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών με πλοκάμια από Χανιά μέχρι Αθήνα

  1. Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλίσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    Α. Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook