Χανιά | Κυριακάτικη εξόρμηση στη λίμνη της Αγιάς

χανιά-κυριακάτικη-εξόρμηση-στη-λίμνη-260456

Μία Κυριακή κάθε μήνα…μαθαίνουμε πράγματα μαγικά για τους υγρότοπους των Χανίων! Στις 21 ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, στην Λίμνη Αγιά σας περιμένουμε.

Το Δίκτυο παρακολούθησης νησιώτικων υγρότοπων του WWF Ελλάς οργανώνει εκδρομές – ξεναγήσεις στους «γνωστούς-άγνωστους» υγρότοπους του νομού Χανίων. Μία Κυριακή κάθε μήνα, ένας ειδικός, μας βοηθάει να εξερευνήσουμε και να μάθουμε τα μυστικά του κόσμου των υγρότοπων.

Η τελευταία Κυριακάτικη εξόρμηση ξεκινάει στις 21 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ στην Λίμνη Αγιά, όπου με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, και της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων θα ανακαλύψουμε τα διάφορα ασπόνδυλα που ζουν στην λίμνη και πώς αυτά συνθέτουν ένα ιδιαίτερο οικοσύστημα. Μαζί με την Μέλπω Σκουλά θα γνωρίσουμε τα όμορφα λουλούδια και φυτά που κρύβει αυτός ο ιδιαίτερος υγρότοπος.

Σας περιμένουμε αυτήν την Κυριακή στις 10:30 για να γνωρίσουμε παρέα τα μυστικά των υγρότοπων και πως ,μπορούμε να προστατέψουμε υτα τα οικολογικά διαμάντια.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του προγράμματος, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://wwfaction.wordpress.com/2011/04/20/diktyo_ethelontwn/

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook