Χανιά | Κοροϊδεύουν οι Αμερικανοί | Μετά από 10 μήνες και έγκριση της Ουάσιγκτον οι αποζημιώσεις για το διαλυμένο ταξί

χανιά-κοροϊδεύουν-οι-αμερικανοί-μετά-385603

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» είναι τελικά η απάντηση των υπευθύνων του αεροπλανοφόρου Τρούμαν και της Αμερικανικής Βάσης σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές και τους τραυματισμούς που προκάλεσε σε αυτοκίνητα ταξί αλλά και στον οδηγό του οχήματος, ο μεθυσμένος και σε κατάσταση υστερίας Αμερικανός ναύτης προχθές τα ξημερώματα στα Χανιά ( δείτε εδώ ).

taxi 5Συγκεκριμένα και όπως είπε στο zarpanews.gr, ο ιδιοκτήτης του ταξί που κατέστρεψε ολοσχερώς ο μεθυσμένος ναύτης, μετά από επικοινωνία που είχαν οι δικηγόροι των αμερικανών με τον δικηγόρο του, για να δοθεί η αποζημίωση που αντιστοιχεί στην καταστροφή που προκάλεσε ο στρατιωτικός τους θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον οκτώ μήνες και βλέπουμε και αφού υπάρξει έγκριση από την Ουάσιγκτον.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι αμερικανοί δικηγόροι για να καταβληθεί αποζημίωση στους θιγέντες πριν την αποχώρηση του αεροπλανοφόρου αυτή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ.

taxi 3Αξίζει να σημειωθεί πως όπως προκύπτει από την στάση των αμερικανών, οι τελευταίοι αδιαφορούν για το πώς θα επιβιώσει τόσο ο ιδιοκτήτης του οχήματος, όσο και οι εργαζόμενοι οδηγοί καθώς μέχρι να γίνει η αγορά νέου οχήματος θα έχει χαθεί σχεδόν ολόκληρη η τουριστική περίοδος.

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι δε, πως οι αμερικανοί νομικοί προκειμένου να καταβάλουν αποζημιώσεις άμεσα, ζητούν μέσα σε μια μόλις μέρα να γνωρίσουν ποια θα είναι τα διαφυγόντα κέρδη για όσο διάστημα δεν μπορούν να εργαστούν οι εμπλεκόμενοι καθώς και πόσο θα κοστίσει ένα νέο αυτοκίνητο.

Μιλώντας στο zarpanews.gr ο ιδιοκτήτης του ταξί κ. Νίκος Χειλουδάκης τόνισε πως αυτά που ζητά η αμερικανική πλευρά είναι απαράδεκτα σημειώνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι εργαζόμενοι στο ταξί του μένουν ξεκρέμαστοι και χωρίς δουλειά για άγνωστο διάστημα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook