Χανιά | Κονδύλια για αποκατάσταση ζημιών στο δήμο Σφακίων

χανιά-κονδύλια-για-αποκατάσταση-ζημι-704042

Το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου διατίθεται στον δήμο Σφακίων, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, «εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, με κωδικό 2018ΕΠ80200001 και ονομασία του έργου: Ενίσχυση υποδομών από τις καταστροφές που προκάλεσε στην περιοχή του Δήμου Σφακίων η ισχυρή βροχόπτωση της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2018 ποσού 490.000 €, το οποίο καταμερίζεται ισομερώς και αφορά αποκατάσταση υποδομών στην δημοτική και αγροτική οδοποιία.

Σε συνέχεια των ενεργειών του Δημάρχου Σφακίων κ. Ζερβού Ιωάννη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση των πληγέντων περιοχών του δήμου, συντάχθηκε τεχνικό δελτίο το οποίο υπεβλήθη μέσω του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρου στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Αποφασίστηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Χαρίτση Αλέξη, η έγκριση της χρηματοδότησης προκειμένου να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών των υποδομών του Δήμου Σφακίων που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση της 20/02/2018.

Καθοριστική στα θετικά αποτελέσματα στα αιτήματα του Δήμου Σφακίων είναι η συμβολή του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη Παύλου καθώς και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Μπαλωμενάκη Αντώνιου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook