Χανιά | Κλείνει το Κολυμβητήριο τον χειμώνα

χανιά-κλείνει-το-κολυμβητήριο-τον-χει-12640

kolimvitirioΚλειστές θα παραμείνουν τον χειμώνα όλες οι πισίνες του Κολυμβητηρίου Χανίων, με βάση τα τωρινά δεδομένα που παρουσίασε ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Λειψάκης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Όπως τόνισε, την Τρίτη συνεδρίασε η διοίκηση του ΕΑΚ στα Χανιά που έχει την ευθύνη του Κολυμβητηρίου και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει ούτε σεντς για πετρέλαιο.

Η άτυπη ενημέρωση, έγινε με αφορμή την συζήτηση για τους Χανιώτες παραολυμπιονίκες του ΝΟΧ που έφεραν 6 μετάλλια από την πρόσφατη συμμετοχή του στην πρόσφατη πανευρωπαϊκή διοργάνωση Special Olympics στην Αμβέρσα του Βελγίου.

Ο Δήμος Χανίων οργανώνει την ερχόμενη Τρίτη ειδική εκδήλωση για να τιμήσει τους Χανιώτες πρωταθλητές Αντωνία Μπιτσαξάκη,  Κώστα Γαροφαλάκη, Βασίλη Ραϊσάκη και Δημήτρη Χουδαλάκη, οι οποίοι θα είναι τα πρώτα θύματα μιας τέτοιας κίνησης, καθώς δεν θα μπορούν να προπονούνται σε παγωμένη πισίνα.

Το ίδιο βέβαια θα ισχύει και για τα 1000 περίπου παιδιά και τους ενήλικες που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα, χειμώνα – καλοκαίρι.

Όπως ανέφερε ο κ. Λειψάκης «η διοίκηση του ΕΑΚ έχει ζητήσει εδώ και 15 μέρες λύση από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Ανδριανό, ο οποίος δεν έχει απαντήσει στο αίτημά τους».

«Είναι ένα πρόβλημα ολόκληρης της Χανιώτικης κοινωνίας» σχολίασε ο Δήμαρχος Τάσος Βάβμουκας που ανέφερε ότι πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση και προέβαλε την ανάγκη να γίνουν στα κτήρια οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για να μειωθεί το κόστος της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook