Χανιά | Κλαδεύουν τα δέντρα στην πλατεία Μαρκοπούλου | Photos

χανιά-κλαδεύουν-τα-δέντρα-στην-πλατεί-504096

Τα δέντρα που βρίσκονται στην πλατεία Μαρκοπούλου, στο κέντρο των Χανίων, κλαδεύουν από το πρωί, εργάτες του δήμου.

Τα δέντρα έπρεπε να κλαδευτούν καθώς τα κλαδιά είχαν μεγαλώσει αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ατύχημα σε μια ενδεχόμενη κακοκαιρία.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας.

dentra_markopl (1)dentra_markopl (2)dentra_markopl (3)dentra_markopl (4)dentra_markopl (5)dentra_markopl (6)

2 thoughts on “Χανιά | Κλαδεύουν τα δέντρα στην πλατεία Μαρκοπούλου | Photos

  1. Σήμερα λοιπον κλάδεψαν τα δέντρα στην Πλατεία Μαρκοπούλου ως εδώ καλά!!! Αν κοιτάξετε λιγο καλύτερα στις φωτογραφίες ανάμεσα στους σωρούς των κλαδιών και των κορμών θα δείτε και τα ποδήλατα του δήμου!!!! Δεν υπήρχε καμία μέριμνα για αυτά!!! Οι ίδιες οι υπηρεσίες του δήμου έκοβαν και πετούσαν τα κλαδιά πάνω στα ποδήλατα σαν να μην υπήρχαν!!!! Όταν ο ίδιος ο Δήμος αδιαφορεί για τις επενδύσεις του και τις διαφημίζει κιόλας σαν δράσεις για τα δύο πρώτα έτη παρουσίας του, αναρωτιέμαι τι στάση θα πρέπει να κρατήσουν οι πολίτες!!!! Η μία υπηρεσία δεν συνεννοείται με την άλλη γιατί απλά αδιαφορεί. «Ας κόψω τα κλαδιά από τα δέντρα και ας καταστραφούν τα ποδήλατα από κάτω!!!!»
    Για ότι μας συμβαίνει φταίμε μονάχα εμείς. Η αδιαφορία βασιλεύει στο δήμο, βασιλεύει και στην κοινωνία ολοκληρη. Οι άνθρωποι του δήμου πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και να ΔΡΟΥΝ με τέτοιο τρόπο ώστε να ταυτιζονται όλοι οι πολίτες.
    Βαρδαλάκης Μανώλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook