Χανιά | «Κλέφτες μπήκαν στο μαντρί» | Μπουκαδόροι σε ποιμνιοστάσια

χανιά-κλέφτες-μπήκαν-στο-μαντρί-μπ-277862

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Καντάνου -Σελίνου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 53 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής και περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (28.04.2017) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αμνοερίφια,  τα οποία όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από περιφραγμένο αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Καντάνου –Σελίνου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, στην οικία του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη οχτώ προβατοειδή, πιστόλι και 32 φυσίγγια.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 53χρονος από κοινού με τον 33χρονο, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.04.2017 έως  28.04.2017  είχαν διαπράξει ακόμα δύο ζωοκλοπές από ποιμνιοστάσια σε περιοχές του Δήμου Χανίων, αφαιρώντας τα εν λόγω προβατοειδή.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων, ενώ τα προβατοειδή αποδόθηκαν στους παθόντες

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook