Χανιά | Κεμεσίδης: Φταίει η γραφειοκρατία | Σε αίθουσες με μούχλα θα βγάλουν το χειμώνα στο 1ο ΕΠΑΛ

χανιά-κεμεσίδης-φταίει-η-γραφειοκρατ-207875

taxi 10Σε τρεις μήνες που θα αποκατασταθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αίθουσες στο 1ο ΕΠΑΛ στην οδό Κοραή , ( δείτε εδώ ) σύμφωνα με τα όσα είπε στον SUPER FM 89. 6 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Κεμεσίδης.

taxi 11Ο κ. Κεμεσίδης είπε πως σε σχετική εργολαβία του δήμου θα μπει και το 1ο ΕΠΑΛ αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα καθώς πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων έκανε λόγο για μια εργολαβία ύψους 250.000 ευρώ που όμως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ριζικά τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία του δήμου.

taxi 5Το πρόβλημα πάντως της παγωνιά αλλά και της μούχλας θα παραμένει μέχρι τουλάχιστον να εκτελεσθεί η συγκεκριμένη εργολαβία του δήμου.

Ας εξηγήσουν λοιπόν στους μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να κάνουν μάθημα σε αίθουσες ψυγεία με τη μούχλα ντεκόρ στους τοίχους και τις τουαλέτες κλειδωμένες.

Τέλος ο κ. Κεμεσίδης έκανε λόγο για βανδαλισμούς που λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς σε σχολεία των Χανίων με αποτέλεσμα τα προβλήματα σε  αρκετές περιπτώσεις να διογκώνονται.

zarpa.gr

One thought on “Χανιά | Κεμεσίδης: Φταίει η γραφειοκρατία | Σε αίθουσες με μούχλα θα βγάλουν το χειμώνα στο 1ο ΕΠΑΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook