Χανιά | «Καταπέλτης» ο Εισαγγελέας για το φονικό στην εθνική οδό

χανιά-καταπέλτης-ο-εισαγγελέας-για-679844

Ολοκληρώθηκε στις 3:20 το μεσημέρι η ακροαματική διαδικασία και το δικαστήριο αποσύρθηκε για αποφασίσει. Νωρότερα, την ενοχή του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 25χρονου Μανώλη Μιχελιουδάκη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά του αδελφού του και του εξαδέλφου του λίγα δευτερόλεπτα μετά, ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Σούδας-Κολυμπαρίου τον Ιανουάριο του 2012 πρότεινε ο Εισαγγελέας.

Στην πρότασή του, αναφέρθηκε εκτενώς στην «ψύχρα» στις σχέσεις των δύο οικογενειών, η οποία σημαδεύτηκε από μικρές και μεγαλύτερες παρεξηγήσεις στο πεδίο των κτηνοτροφικών τους δραστηριοτήτων (κλεμμένα λέρια κλπ). Τόνισε δε, πως όλα τα περιστατικά ήταν παλιά και δεν δικαιολογούν βρασμό ψυχικής ορμής και ζήτησε από το Δικαστήριο να κρίνει με βάση τους νόμους, ανεπηρέαστο από κραυγές πόνου, πραγματικές ή επικοινωνιακές.

«Δεν έχετε δικαίωμα να συμπαθείτε ή να λυπάστε, αλλά να τιμωρείτε» συμπλήρωσε. Από την πλευρά της υπεράσπισης υποστηρίχθηκε πως δεν ήταν πρόθεση του κατηγορουμένου να σκοτώσει αλλά να εκφοβίσει.

Η δίκη για την δολοφονία του Μιχελιουδάκη ολοκληρώνεται σήμερα, μετά από δύο περίπου μήνες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook