Χανιά | Καταγγελία για κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή στις 28 Οκτωβρίου στις Καλύβες

χανιά-καταγγελία-για-κατάθεση-στεφάν-300695

Καταγγελία αναφορικά με την κατάθεση στεφάνου από εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στις Καλύβες κάνει με ανακοίνωση του ο Αγροτικός σύλλογος πρώην Δήμου Αρμένων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η εγκληματική Ναζιστική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, αυτοί που οι ιδεολογικοί πρόγονοι τους, οι ταγματασφαλίτες ορκίζονταν κυριολεκτικά στο Χίτλερ είναι ιεροσυλία να καταθέτουν στεφάνι την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όπως έκαναν στις Καλύβες Αποκορώνου.

Την ημέρα που ο ελληνικός λαός σύσσωμος νικούσε τον επιτιθέμενο φασισμό. Δεν μπορούν να καταθέτουν στεφάνι υπέρ πατρίδος οι ιδεολογικοί απόγονοι αυτών που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές της πατρίδας των.

Ούτε αυτοί που δίνουν εντολές για δολοφονίες αντιφασιστών.

Και επειδή παριστάνουν στον απλό λαό τους εχθρούς του κατεστημένου:

Οι εφοπλιστές και οι άλλοι καπιταλιστές υπέρ των οποίων κάνουν επερωτήσεις στη Βουλή δεν είναι μέρος του κατεστημένου; Για την κερδοφορία τους και την ανταγωνιστικότητά τους δεν παίρνονται τα αντιλαϊκά μέτρα; Ενώ για παράδειγμα οι εφοπλιστές έχουν αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες καταργούν και κάποια επιστροφή φόρου που υπήρχε. Καλούμε τους αγρότες και τον υπόλοιπο λαό να απομονώσει τους ιδεολογικούς απογόνους του φασισμού που προκάλεσε 50 εκατομμύρια νεκρούς και αμέτρητα ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως έγινε και στην περιοχή μας

Τέλος καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 11π.μ στην πλατεία της Αγοράς με τα αγροτικά μας αυτοκίνητα στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων για να αποκρούσουμε την αντιαγροτική- αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης –ΕΕ.»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Καταγγελία για κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή στις 28 Οκτωβρίου στις Καλύβες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook