Χανιά | Καταγγελία για βρεφονηπιακό σταθμό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ | Πως φέρθηκαν σε γονιό…

χανιά-καταγγελία-για-βρεφονηπιακό-στ-96593

paidikosΣοβαρές καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά από υπάλληλο σε βρεφονηπιακό σταθμό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ κάνει στο zarpa.gr, εργαζόμενος που είχε κάνει αίτηση για να πάρουν το ένα του παιδί στον εν λόγο παιδικό και ήθελε να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ενδιαφερόμενος πήγε ο ίδιος στον παιδικό σταθμό και η αντιμετώπιση που είχε ήταν το λίγο το λιγότερο αγενής.

Υπάλληλοι αφού δεν του έδωσαν τα αποτελέσματα τα οποία δεν είχαν επίσης αναρτήσει ως όφειλαν για τα παιδιά που θα μπουν στον παιδικό σταθμό του απάντησαν πως ο παιδικός σταθμός «είναι ιδιωτική επιχείρηση και δεν υπόκεινται σε κάποιο έλεγχο –νόμο».

Για το περιστατικό το zarpa.gr ενημέρωσε την πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη,  όπως επίσης και για το ποιος είναι ο παιδικός σταθμός στον οποίο αναφέρονταν ο αναγνώστης, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση μας.

Στην απάντηση μας η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ σημείωσε πως υπάρχει σχετική εντολή για ανάρτηση των αποτελεσμάτων σε όλους τους παιδικούς σταθμούς και πως κακώς τα αποτελέσματα δεν είχαν αναρτηθεί και στον συγκεκριμένο.

Τόνισε δε, πως θα ερευνήσει τη συγκεκριμένη καταγγελία.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook