Χανιά | Καταγγέλλουν εγκληματική αδιαφορία! Τι είναι αυτά τα καλώδια στα πεζοδρόμια του Πλατανιά | Photos

χανιά-καταγγέλλουν-εγκληματική-αδια-556351

Σοβαρές καταγγελίες, για παραλείψεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες, κάνει αναγνώστης του zarpanews.gr, εξαπολύοντας παράλληλα κατηγορίες προς την δημοτική αρχή του δήμου Πλατανιά, αλλά και όσους πιθανό να είναι αρμόδιοι, για την κατάσταση των φωτιστικών στην περιοχή του Μάλεμε και κυρίως τις εικόνες, με γυμνά καλώδια ηλεκτροδότησης σε πεζοδρόμια.

Τι ακριβώς αναφέρεται στην καταγγελία:

«Μετά από ένα περίπατο που έκανα με τα παιδιά  μου, μια από αυτές τις ζέστες μέρες του καύσωνα για να απολαύσω την δροσιά του βραδινού αέρα στην παράλια του Μαλεμε αποσπάστηκε η προσοχή μου για μερικά δευτερόλεπτα από τα παιδιά και βρέθηκα σε μια δολοφονική παγίδα για τους ανυποψίαστους μικρούς και μεγάλους που περπατούν σε όλα τα πεζοδρομία του δήμου Πλατανιά.

Μετα το σοκ και τη τρομάρα που ένιωσα βλέποντας το παιδί να πιάνει τα γυμνά καλώδια 2 μετρά μπροστά μου με τα χεριά του και ανήμπορος να προλάβω να κάνω κάτι…….

Ένιωσα τη γη να χάνετε κάτω από τα ποδιά μου….

Ένιωσα άχρηστος σαν πατέρας ανήμπορος να προστατεύσω όχι μόνο το δικό μου παιδί αλλά το παιδί του κάθε πατέρα που θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτή τη θέση, η που βρίσκετε χωρίς να το ξέρει καθημερινά όταν περπατάει στα πεζοδρομία του δήμου Πλατανιά ….

Με μια δυνατή φωνή και με την καρδιά μου να σπάσει, το παιδί τράβηξε το χέρι του… και εγώ  δεν βρέθηκα στη θέση να κρατώ τώρα  στα χεριά μου το νεκρό παιδί μου…..

Μετα την ανακούφιση έρχεται η οργή….

Που είναι ένα εισαγγελέας για να καλέσει όλους αυτούς τους υπευθύνους και αρχίζω από το δήμαρχο , τους αντιδημάρχους, τους εκλεγμένους τοπικούς εκπροσώπους, τους υπαλλήλους του δήμου, τους συλλόγους καταστηματαρχών και τους απλούς πολίτες να μην βγάλω και των εαυτόν μου έξω  που μπροστά στα ματιά μας το 2017 υπάρχουν τέτοιες παραλήψεις.

Με μια μικρή βόλτα, δεν χρειάστηκε και πολύ, κατέγραψα με την κάμερα μου ότι όλα τα πεζοδρομία του δήμου πρέπει να κλίσουν και να απαγορευτεί η κυκλοφορία των πεζών  γιατί το έγκλημα αυτό γίνεται κατά συρροή προς την ζωή και την ακεραιότητα των κατοίκων και των επισκεπτών που βρίσκονται στο δήμο Πλατανιά.

Ηλεκτροφόρα καλώδια παντού. Στο πεζοδρόμιο το δημοτικού διαμερίσματος Πλατανιά, που περπατάνε χιλιάδες κόσμου καθημερινά  κατέγραψα 40 τουλάχιστον καλώδια πανό σε μεταλλικούς φωτοστύλους γυμνά με ηλεκτρισμό όλες τις νυκτερινές ώρες της μέρας, σχεδόν σε όλα τα φωτιστικά που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο.

Και ακόμα κατέγραψα ετοιμόρροπα φωτιστικά έτοιμα να πέσουν σε κάποιο κεφάλι».

Η ερώτηση προς τους αρμόδιους είναι απλή:

Αν αυτά τα καλώδια αποτελούν κίνδυνο για την ζωή των περαστικών και αν αυτές, είναι εικόνες που αρμόζουν, για μια περιοχή που θεωρείται ως η πλέον τουριστική του νομού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook