Χανιά | Κατάντια! Αφήνουν την παιδική χαρά στον Άγιο Ιωάννη να ρημάξει | Photos

χανιά-κατάντια-αφήνουν-την-παιδική-χα-729676

Μια νέα «λογική», φαίνεται πως έχουν υιοθετήσει οι αρμόδιοι του δήμου Χανίων, σε ότι αφορά στην κατάσταση που θα πρέπει να διατηρούνται οι παιδικές χαρές .

Όπως διαπιστώνει κανείς στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, η παιδική χαρά στον Άγιο Ιωάννη έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα της, αλλά και τους κινδύνους που παραμονεύουν σε ένα χώρο τέτοιο, προορισμένο για τα παιδιά.

Φαίνεται λοιπόν, πως οι αρμόδιοι του δήμου θεωρούν, πως αυτοί οι χώροι πρέπει να είναι να διαθέτουν μια τέτοια εικόνα για να προσφέρονται στους δημότες προς χρήση.

Δυστυχώς, σε μια ακόμη περίπτωση, τα πράγματα δείχνουν να είναι αφημένα στην τύχη τους.

Προφανώς οι προτεραιότητες είναι άλλες, ειδικά από εδώ και στο εξής, όπως και η αγωνία των αρμοδίων…

Και ο νοών νοείτω…

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Κατάντια! Αφήνουν την παιδική χαρά στον Άγιο Ιωάννη να ρημάξει | Photos

  1. η συγκεκριμενη παιδικη χαρα ειναι εξοπλισμενη μαλιστα με τα ακριβοτερα του ειδους παιχνιδια…

    πραγματικα να κλαις οπως την εχουν αφησει να ρημαζει χωρις συντηρηση….

    καντε κατι ρε παιδια!

  2. Το να φτιάχνουμε κάτι και μετά να το αφήνουμε να ρημάζει μέχρι να αχρηστευτεί ώστε να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή, με ξεπερνάει σαν άνθρωπο και σαν δημότη…..

  3. Ο Δήμος Χανίων είναι κατηγορούμενος για τις παιδικές χαρές κ έχει πάρει προθεσμία μέχρι Οκτωβρίου (όπως λένε τα ΜΜΕ) Εγώ ρωτάω ένα παιδάκι χτυπήσει να έχει ένα ατυχήμα λόγω ακαταλληλότητας παιχνιδιών παιδικής χαράς ποιός θα πάει κατηγορούμενος???Ποιός ευθύνεται???Και κάτι άλλο δεν υπάρχει ένα παιχνίδι για τα Άτομα με Αναπηρίες???Μην μου πει ότι κάποιος δεν το σκέφτηκε???? Εγώ το θεωρώ κοινωνικό ρατσισμό…70 παιδικές χαρές άλλες ακατάλληλες άλλες πιστοποιημένες χωρίς καμία να μην έχει ένα παιχνίδι για Άτομα με Αναπηρία ….Αυτός είναι ο σύγχρονος Δήμος Χανίων που έχει κάνει πολλά πράγματα για τα Άτομα με Αναπηρίες Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook