Χανιά | Κατάθεση εγγράφων για υπό απαλλοτρίωση ακίνητα

χανιά-κατάθεση-εγγράφων-για-υπό-απαλλ-106675

virvidakisΑίτηση Κατάθεσης εγγράφων προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, με θέμα «Σύμβαση Ανάθεση της παροχής υπηρεσιών ΄΄Αξιοποίηση απαλλοτριωθέντων ακινήτων από την κατασκευή ΒΟΑΚ, ΝΟΑΚ΄΄» κατέθεσε την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Στην αίτησή του ο κ. Βιρβιδάκης αναφέρει:

«Στις 5 Αυγούστου 2014 υπέβαλα την με αριθμό πρωτοκόλλου 1674/187/5-8-2014 Ερώτηση και Α.Κ.Ε με θέμα «Σύμβαση Ανάθεση της παροχής υπηρεσιών ΄΄ Αξιοποίηση απαλλοτριωθέντων ακινήτων από την κατασκευή ΒΟΑΚ, ΝΟΑΚ΄΄» στην οποία ανέφερα:

>

Η προαναφερθείσα  σύμβαση (Αριθμός  Πρωτοκόλλου 2724/ 6-5-2014) αναφέρει μεταξύ άλλων >.

Το δε άρθρο 1 μεταξύ άλλων αναφέρει:

2. Διερεύνηση του ισχύοντος νομικού πλαισίου αξιοποίησης ακινήτων, καθώς και της συμβατότητας και περιορισμών νομικού πλαισίου του Ο.Α.Κ. Α.Ε. για την αξιοποίηση αυτή.

3. Διερεύνηση χωροταξικών, πολεοδομικών, περιβαλλοντικών, τεχνικών και νομικών θεμάτων που αφορούν στα συγκεκριμένα ακίνητα.

4. Αυτοψία και επιθεώρηση των ακινήτων, καταγραφή της πραγματικής τους κατάστασης, διαπίστωση ανάγκης βελτιωτικών παρεμβάσεων, πολεοδομικός έλεγχος.

5. Προκαταρκτική εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας αξιοποίησης των ακινήτων. Προτάσεις για το είδος, τον τρόπο και το χρόνο της αξιοποίησης….>>.

Επειδή το άρθρο 3 : Προθεσμίες αναφέρει: >

Και ζητούσα:

>.

Στην με αριθμό πρωτοκόλλου 1417/27-8-2014 απάντηση του ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρει μεταξύ άλλων:

>.»

Επειδή έχουν περάσει περισσότεροι από δύο μήνες από την παραπάνω απάντηση και επειδή σύμφωνα με το άρθρο 3 της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚ ΑΕ και  της Ένωσης Παρόχων Υπηρεσιών προβλέπεται > και επειδή ο παραπάνω χρόνος έχει παρέλθει σχεδόν στο διπλάσιο, ο κ. Βιρβιδάκης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να του δοθεί σε ηλεκτρονική μορφή πλήρης φάκελος του περιγραφόμενου στο άρθρο 1 φυσικού αντικειμένου.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook