Χανιά | Καρατζαφέρης για Άδωνι: «Στεναχωριέμαι που τον φωνάζουν γελοίο»

χανιά-καρατζαφέρης-για-άδωνι-στεναχ-142832

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτα Χανιά βρέθηκε το Σαββάτο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, όπου, σε ανοικτή εκδήλωση στο  Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο, παρουσίασε τις θέσεις του για τις ευρωεκλογές.

«Ο στόχος του ΛΑ.Ο.Σ είναι να κάνει για άλλη μια φορά αισθητή την παρουσία του, όπως έκανε και το 2004 και το 2009. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις πολύ καλές επιδόσεις», είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε δημοσιογράφους:«Το διακύβευμα των φετινών Ευρωεκλογών είναι τεράστιο: Σε ποια Ευρώπη θέλουμε να ζήσουμε; Σε μια γερμανική Ευρώπη, όπου όλα ελέγχονται από την κυρία Μέρκελ ή σε μια Ευρώπη των εθνών που υποστηρίζουμε εμείς οι ευρωσκεπτικιστές και μιλά για μια ισότιμη ομάδα εθνών που συνεργάζονται σε επιμέρους θέματα;»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΞεκινώντας την εκδήλωση δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την περιοδεία του στην Κρήτη, τονίζοντας ότι στο Ηράκλειο, μέλη «γνωστής οργάνωσης» τον πλησίασαν και του δήλωσαν τη στήριξή τους.

«Διδάξαμε τον πατριωτισμό στην Ελλάδα. Φέραμε στο λεξιλόγιο μια λέξη που είχε απαγορευτεί και σήμερα μπορούμε και ατενίζουμε το αύριο, χωρίς τις επιβαρύνσεις του χτες», είπε ενώ ερωτηθείς για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τόνισε: «Εξευτέλισε  την προσωπικότητα του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στεναχωριέμαι κάθε μέρα να τον φωνάζουν «γελοίο, γελοίο, γελοίο». Δεν του άξιζε. Αλλά εν πάσει περιπτώσει… αυτά καμιά φορά συμβαίνουν.»

Στα Χανιά, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ., κ. Στέλιος Βλαμάκης.

zarpa.gr

 

 

2 thoughts on “Χανιά | Καρατζαφέρης για Άδωνι: «Στεναχωριέμαι που τον φωνάζουν γελοίο»

  1. To Βλαμάκη που ήτονε με τους νεοναζί της χρυσής αυγής και έκανε πλάκα με τους φούρνους στο Άουσβιτς; Νεοναζί στα Χανιά ρε; Νεοναζί στην Κρήτη που μάτωσε ρε από δαύτους; Φρίκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook