Χανιά | Κανονικά το νερό και η κυκλοφορία στο κέντρο

χανιά-κανονικά-το-νερό-και-η-κυκλοφορί-183630

deax.agogosΜέχρι τις 13:30 το μεσημέρι περίπου, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ είχαν αποκαταστήσει την μεγάλη βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Τζανακάκη, εξαιτίας της οποίας έμεινε για ώρες χωρίς νερό το κέντρο των Χανίων, από την Αγορά μέχρι την περιοχή των Δικαστηρίων και από την Κυδωνίας μέχρι τις αρχές του Αγίου Ιωάννη. (ΕΔΩ)

Η υδροδότηση αλλά και η πίεση του νερού, μέχρι τις 2 είχε αποκατασταθεί πλήρως, ενώ στην κυκλοφορία δόθηκε και η οδός Τζανακάκη που είχε κλείσει από το πρωί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη συμφόρηση στο κέντρο των Χανίων.

Όπως είπε στον SUPER FM 89,6 ο Προϊστάμενος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΥΑΧ Μιχάλης Ζουμαδάκης η ζημία ήταν αρκετά σοβαρή και τα συνεργεία χρειάστηκε να αντικαταστήσουν σωλήνα που είχε καταστραφεί, με νέο, μήκους έξι μέτρων. Όσον αφορά τα αίτια της ζημιάς, εκτίμησε ότι ο αγωγός «έσκασε» λόγω υδραυλικού πλήγματος, δημιουργώντας ρωγμή μήκους δύο μέτρων.

Οι δε εργασίες αποκατάστασης, έπρεπε να γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πολύ κοντά από το σημείο περνά το δίκτυο οπτικών ινών και άλλα καλώδια του ΟΤΕ και της ΔΕΗ ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκεται και η Εθνική Τράπεζα.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook