Χανιά | Καλοκαιρινές Υποτροφίες Μαθητών Λυκείου από  την Εταιρεία Τσατσαρωνάκης

χανιά-καλοκαιρινές-υποτροφίες-μαθητ-241175

to_manna_logo1H εταιρεία Ν. Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ  «Το Μάννα» στα πλαίσια της συνεργασίας της με ΑΕΙ της Ελλάδας και του εξωτερικού  προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες Λυκείου να συμμετάσχουν στο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES- Υouth Entrepreneurship Summer School) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Η εταιρεία σταθερά προσηλωμένη στην υποστήριξη της εκπαίδευσης και της υγειούς επιχειρηματικότητας ανακοινώνει δύο υποτροφίες διδάκτρων για μαθητές/τριες Λυκείου από την περιοχή της Κισάμου ή του Ν. Χανίων ευρύτερα.

Το πρόγραμμα YES απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου (κυρίως Β’ και Γ’ τάξης), είτε φοιτούν σε Ενιαίο Λύκειο (παρέχοντας, εκτός των άλλων, γνώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες για μια καλύτερη κατανόηση του μαθήματος ΑΟΔΕ ) είτε σε ΙΒ, με επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επιχείρηση και την επιχειρηματική διαδικασία.

Προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα βιωματικής μάθησης από καθηγητές του ΟΠΑ και καταξιωμένους επιχειρηματίες που μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους για το πώς δουλεύει μία επιχείρηση, με ζωντανό και διαδραστικό τρόπο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η διάθεση των υποτροφιών θα γίνει από το ΟΠΑ με βάση τους όρους του προγράμματος και την αντικειμενική δοκιμασία που περιγράφεται στη σχετική ιστοσελίδα (http://yes.aueb.gr/participation/), σημειώνοντας στο πεδίο σχολίου: «ενδιαφέρομαι για την υποτροφία Ν. Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ- Το Μάννα«.

To Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αναλύεται στην ιστοσελίδα «http://yes.aueb.gr/.

Σημαντικές Ημερομηνίες στο ΟΠΑ

Έναρξη περιόδου αιτήσεων: 01/03/2015, Λήξη περιόδου αιτήσεων: 30/05/2015

Έναρξη 6ου YES Program: 25/06/2015, Λήξη 6ου YES Program: 09/07/2015

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook