Χανιά | Και η Επιτροπή Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών ΣΕΠΕ στην απεργία

χανιά-και-η-επιτροπή-αναπληρωτών-εκπα-303703

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 4 Φεβρουαρίου σε όλα τα μέλη της απευθύνει η Επιτροπή Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών ΣΕΠΕ Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου »την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου συνεδρίασε η επιτροπή αναπληρωτών του συλλόγου εκπαιδευτικών με βασικό θέμα τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό, που βρίσκονται σε εξέλιξη και την πανεργατική απεργία των ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ στις 4 Φεβρουαρίου. Στο επισυναπτόμενο κείμενο επεξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους είμαστε αντίθετοι με την επικείμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση που επιδιώκεται από την Κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την ολοκληρωτική διάλυση των ήδη διαλυμένων ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας. Αντίθετα διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αξιοπρεπείς μισθούς. Συμμετέχουμε μαζικά, στην γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη στις 11πμ στην πλατεία Αγοράς διεκδικούμε: · Μόνιμους, μαζικούς διορισμούς στα σχολεία

· Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις

· Ανατροπή του νέου αντιασφαλιστικού εκτρώματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook