Χανιά | Κίνδυνος να επιστρέψει ο Δήμος πολύ μεγάλα ποσά για Παλιό Τελωνείο και Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου

χανιά-κίνδυνος-να-επιστρέψει-ο-δήμος-π-250208

IMG_2361Επιθεώρηση στο υπό εκτέλεση έργο της αποκατάστασης και διαρρύθμισης του Κτιρίου του Παλιού Τελωνείου στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων καθώς και στο υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, στον χώρο του Παλιού Νοσοκομείου, πραγματοποίησαν σήμερα, όπως ανακοινώθηκε, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, και η Διευθύντρια της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης, Μαρία Κασσωτάκη, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Μανώλη Κεμεσίδη, και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χανίων, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

“Έχουμε τη συμβατική υποχρέωση να ολοκληρώσουμε τα συγκεκριμένα έργα μέχρι το τέλος του παρόντος έτους”, τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, διευκρινίζοντας ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τη δημοτική αρχή, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου τα έργα να ολοκληρωθούν εντός προθεσμιών. “Σε διαφορετική περίπτωση τα ποσά, που θα πρέπει να επιστρέψει ο Δήμος Χανίων για τη μη ολοκλήρωση των σημαντικών αυτών έργων θα είναι πολύ μεγάλα”, πρόσθεσε ο κ. Βάμβουκας.

“Κατά τακτά χρονικά διαστήματα η Διαχειριστική Αρχή συνεργάζεται με τους Δήμους της Κρήτης για να παρακολουθούμε την πορεία των έργων, που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου”, επεσήμανε από την πλευρά της η κα. Κασσωτάκη, αναφερόμενη στην ολοκλήρωση του προγράμματος κατά το τρέχον έτος, γεγονός που οδηγεί στην επίσπευση των εργασιών και των διαδικασιών.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων, παρουσία της κας. Κασσωτάκη, του Δημάρχου Χανίων, Αντιδημάρχων, του Γ.Γ. του Δήμου Χανίων, Δημήτρη Φραγκάκη, υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκε η πορεία των έργων, που χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.»»

IMG_2382 IMG_2363zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook