Χανιά | Ι.Χ σταθμευμένα μέσα στο Ενετικό Λιμάνι | Ποιοι είναι οι προνομιούχοι ιδιοκτήτες; | Photos

χανιά-ι-χ-σταθμευμένα-μέσα-στο-ενετικό-151748

LIMENIKOΠροφανώς πρέπει να υφίσταται κάποιο ειδικό καθεστώς για τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων Ι.Χ αυτοκινήτων έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας  του Λιμεναρχείου στο Ενετικό Λιμάνι καθώς η παρουσία τους σε συγκεκριμένο σημείο δεν είναι δυνατόν να εξηγηθεί διαφορετικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα αυτοκίνητα που φαίνονται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, βρίσκονται εκεί σταθμευμένα σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο, παρά την απαγόρευση που ισχύει για είσοδο, στάση και στάθμευση πέραν κάποιων ωρών το πρωί.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΝα υποθέτουμε πως οι συγκεκριμένες απαγορεύσεις που ισχύουν για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς, δεν ισχύουν για τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων Ι.Χ.

Μήπως οι αρμόδιοι μπορούν να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο τα συγκεκριμένα οχήματα βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο σταθμευμένα;

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΥπάρχει κάποια εξαίρεση για τα αυτοκίνητα στις φωτογραφίες και ποια είναι αυτή;

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του Λιμεναρχείου Χανίων.

 

zarpa.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ι.Χ σταθμευμένα μέσα στο Ενετικό Λιμάνι | Ποιοι είναι οι προνομιούχοι ιδιοκτήτες; | Photos

  1. Φαινεται οι λιμενικοι ειναι πιο μαγκες απο τους υπολοιπους Χανιωτες… Ο κυριος Λιμεναρχης απο ποια πορτα μπαινει καθε πρωι στο «μαγαζακι του»? Αντε γιατι το Λιμενικο το εχει παραξυλωσει και δεν λογοδοτει σε κανενα…

  2. αφηστε το Λιμενικο Σωμα να κανει τη δουλεια του και μη σας τσουζει οταν την κανει , ειναι απο τους λιγους που δουλευουν σ αυτο το παραλυτο κρατος , ο συντακτης να μη λεει οτι τον βολευει οτι ολο το 24ωρο ειναι παρκαρισμενα αυτοκινητα εκει , την ταβερνα τα Χαλκινα δεν την βλεπετε οτι μερα με τη μερα εξαπλωνεται προς το κατεδαφισμενο μερος ολο και πιο πολυ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook