Χανιά | Ιατρικός εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου… δώρο απ’ την Μητρόπολη

χανιά-ιατρικός-εξοπλισμός-στο-κέντρο-178589

IMG_2174

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο-Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου προέβει σε συμβολική κίνηση προσφοράς Ιατρικού Εξοπλισμού και Υγειονομικού Υλικού προς το Κέντρο Υγείας Κισάμου. Συγκεκριμένα παρέδωσε στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κισάμου κ. Αθανασάκη Ευάγγελο εξεταστικά κρεβάτια, πιεσόμετρα, ωτοσκόπια, σύριγγες, γάζες, ιατρικά ρολά, χαρτοβάμβακα κ.α. χρήσιμο και απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αννουσάκειου: «Η κίνησης αυτή έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Διαπιστώνοντας τις λειτουργικές δυσκολίες του Κ.Υ.Κ. θελήσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια κάλυψης ιατρικών αναγκών ανθρώπων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό, δώρο Θεού και δεν χωρούν εκπτώσεις, ούτε μπορεί να «παίζεται» στην ρουλέτα των μνημονίων και των περικοπών.

Παράλληλα κάνουμε έκκληση στην Πολιτεία και την καλούμε όπως αναλάβει τις ευθύνες της και λύσει χρονίζοντα θέματα και προβλήματα του Κ.Υ.Κ. που έχουν σχέση με την στελέχωση του, τις λειτουργικές του ανάγκες κ.α.», κατέληξε ο Σεβ. Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος σημειώνοντας τον επαγγελματισμό του Ιατρικού προσωπικού, ως επίσης ότι η ίδια προσφορά στήριξης θα δοθεί από το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και εις το Κέντρο Υγείας Καντάνου, το οποίο αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες και προβλήματα. Ο Δντής του Κ.Υ.Κ. ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο για την «ουσιαστική» και «σημαντική» αυτή στήριξη προς το Κ.Υ.Κ.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook