Χανιά | Θεοχαρόπουλος: Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι

χανιά-θεοχαρόπουλος-πολλά-τα-προβλήμ-446347

Για μια χώρα με εθνική συνεννόηση, και ένα κράτος αξιοκρατικό, μίλησε από τα Χανιά, το πρωί, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοχαρόπουλος συζήτησε με τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, για τα προβλήματα σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και δήμων, ενώ τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι όλης της χώρας καθημερινά, είναι πολλά, ενώ πρόσθεσε ότι ο Καλλικράτης βοήθησε αρκετά το έργο των δήμω, ωστόσο κάποια κομμάτια του δεν εφαρμόσθηκαν λόγω έλλειψης πόρων.

Από την πλευρά του ο Τάσος Βάμβουκας, ανέφερε ότι τα οικονομικά του δήμου Χανίων, είναι σχετικά καλά, και ότι γίνονται διαρκείς προσπάθειες ώστε να αυξηθούν τα έσοδα, παρά την έλλειψη προσωπικού.  »Έχουμε βελτιωθεί στην διαχείριση υδάτων, αποβλήτων, ωστόσο αντιμετωπίζουμε ακόμα σοβαρά θέματα με τις υποδομές στην παιδεία, και παλεύουμε εδώ και δύο χρόνια για την διαδικασία ΣΔΙΤ(Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα), για τα σχολεία», υπογράμμισε ο κ. Βάμβουκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοχαρόπολουλος συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Χανίων, ενώ επόμενος σταθμός είναι το Ρέθυμνο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook