Χανιά | Θα λειτουργούν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί την Δευτέρα;

χανιά-θα-λειτουργούν-οι-δημοτικοί-παι-69357

paidikos2Στη διακριτική ευχαίρεια των παιδαγωγών, που θα αποφασίσουν οι ίδιοι εάν θα απεργήσουν ή όχι, αφήνεται η λειτουργία των παιδικων σταθμώντιυ Δήμο, για τις ημέρες της απεργίας, δηλαδή από αύριο έως την Τετάρτη.

«Με βάση την απόφαση της ΚΕΔΕ είναι στη διακριτική ευχέρεια του προσωπικού στις προνοιακές δομές το αν θα απεργήσουν τη Δευτέρα ή αν θα λειτουργήσουν» τόνισε η προϊσταμένη Διεύθυνσης των Παιδικών Σταθμών κα Σοφία Ζεκάκη, μιλώντας στο neatv.gr:

«Οι γονείς θα πρέπει να τηλεφωνούν στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς στις 07:30 το πρωί της Δευτέρας για να ενημερωθούν για την κανονική ή μη λειτουργία τους».

Η απόφαση της ΚΕΔΕ

Kλειστοί θα παραμείνουν οι δήμοι από την αρχή της επόμενης εβδομάδας έως και την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, όπως αποφάσισε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) έπειτα από εισήγηση του προέδρου κ. Κώστα Ασκούνη στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες. Ταυτόχρονα η ΚΕΔΕ ζητεί άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Από τη γενική απεργία είναι δυνατόν να εξαιρεθούν με τοπικές αποφάσεις οι τουριστικοί δήμοι, ενώ θα πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων, θα λειτουργούν οι κοινωνικές δομές και θα πραγματοποιηθούν οι δρομολογημένοι για το συγκεκριμένο τριήμερο διαγωνισμοί.

 

One thought on “Χανιά | Θα λειτουργούν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί την Δευτέρα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook