Χανιά | Θα διανυκτερεύσουν στο Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια οι γυναίκες της Ραμνής

χανιά-θα-διανυκτερεύσουν-στο-μπλόκο-σ-325835

Τη συμπαράστασή τους στους αγρότες δείχνουν για μια ακόμη φορά γυναίκες της ομάδας Γυναικών Ραμνής, ανακοινώνοντας ότι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα διανυκτερεύσουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια από τις 9 το βράδυ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Γυναικών Ραμνής:

« Εμείς οι γυναίκες από την Ομάδα Γυναικών Ραμνής, γυναίκες αγρότισσες, εργαζόμενες, μητέρες αποφασίσαμε να στηρίξουμε ενεργά τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ξέρουμε καλά ότι στην αγρότισσα, στη γυναίκα της υπαίθρου πέφτει το βάρος- καθημερινά- της επιβίωσης, γιατί είναι εργαζόμενη στο χωράφι, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα το νοικοκυριό, το μεγάλωμα των παιδιών, την φροντίδα των ηλικιωμένων στις οικογένειες. Δεν αποδεχόμαστε όσους μας λένε ότι «τίποτα δεν αλλάζει», «να κάτσουμε στο καναπές μας», θεωρώντας πρόοδο και εξέλιξη να ζεις το 2017 για ένα κομμάτι ψωμί.ginekes_ramni1Καλούμε όλες τις γυναίκες αγρότισσες, τις εργαζόμενες κ άνεργες γυναίκες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε κοινή δράση υπερασπιζόμενες τα δίκαια αιτήματα της Ενωτικής ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων. Αποφασίσαμε να βρεθούμε και με άλλες γυναίκες αγρότισσες, στο μπλόκο των αγροτών στα Μεγάλα Χωράφια, την Παρασκευή 3 Φλεβάρη και ώρα 9.00μμ, για να εκφράσουμε έμπρακτα την στηριξή μας στο δίκαιο αυτό αγώνα αναλαμβάνοντας την διανυκτέρευση του μπλόκου για δεύτερη φορά. «ginekes_ramni2

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook